2777
2789
عنوان

نابینا هستم و به خیلی از آرزوهام نرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 14492 بازدید | 532 پست
خیلی به یادتون بودم. حاجت روا شدین؟

مرسی مهربون ترینم❤️

نه متاسفانه انگار به صلاحم نبود 😭💔

انشا الله که همیشه موفق باشی منم به یادتم زهرا جون 

اسم منم نجمه هست

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

میخواستم بگم از وقتی این تاپیک رو زدم، به لطف خدا شرایطم بهتر شد و خدا راهها رو برام باز کرد و با کم ...

خداروشکررر چقدر خوشحال شدم 😍😍امیدوارم موفق باشی عزیزم

Born to suffer forever 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون ترینم❤️نه متاسفانه انگار به صلاحم نبود 😭💔انشا الله که همیشه موفق باشی منم به یادتم زهر ...

چطوری باهاتون در ارتباط باشم؟
خصوصی پیام بدین و راه ارتباطی با خودتون بفرمایین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام خوبین؟ من چندتا جا پستا و تاپیکا شمارو دیدم و خیلی بهم کمک کرده واقعا خانم عاقل و پر و با شخصیتی هستین مطمئنم خیلی زود بینا میشید و دعای خیر همون کسایی که تک تک تاپیکاتون رو لایک کردن پشتتونه ناامید نشید جتی با این که نابینا هستین میتونین به جایگاه های بزرگی دست پیدا کنید اینکه همین حالا هم تحصیلات دارید و تونستید امید و انگیزه خودتون رو حفظ کنید و ایمان دارین یعنی شما همین حالا هم به موفقیت های بزرگی دست پیدا کردین یک جا دیدم نوشتید نتونستید حرم برید و انگار نامه ای نوشتین که خواستین بندازین تو ضریح من مشهد زندگی میکنم اگه میخواین میتونین بگین من اون متن رو تو ضریح بندازم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

سلام خوبین؟ من چندتا جا پستا و تاپیکا شمارو دیدم و خیلی بهم کمک کرده واقعا خانم عاقل و پر و با شخصیت ...

سلام. آره یه نامه بلند بالا نوشتم تو لپتاپم کپی کردم.
البته برای امام حسین نوشته بودم.
و خیلی هم ناراحت بودم که نمیتونم بندازم تو ضریح.
شما هم حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام زهرا جان 

امیدورام همیشه زندگی بر وفق مرادت باشه 

و به آرزوت برسی و خدا سلامتی بده 

بینا بشی به حق فاطمه زهرا 

میشه دعا کنی منم به حاجتم برسم؟

میشه همیشه یادت باشم؟

و دعا کنی؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر