2777
2789
عنوان

نابینا هستم و به خیلی از آرزوهام نرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 14503 بازدید | 532 پست
الان چجوری تاپیک زدی؟باید ببینی چه حرفه ای هست که میشه با همین شرایط انجامش داد،میدونم خیلی سخته خیل ...

یه برنامه اس فکرکنم صوت وبه نوشتارتبدیل میکنه میزنه پیامو

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله در آینده نزدیک خدا بهترینها رو برات پیش بیاره عزیزم 

ما هیچکدوممون قرار نیست تو این دنیا خوشی مطلق ببینیم 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ای کاش نزدیکت بودم هرجا میخواستی باهم میرفتیم

کجا هستین شما؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من سر در نمیارم حالا حرفای خودش رو کیبورد تایپ میکنه حرفای ما هم که می‌نویسیم براش میخونه؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

منم له هیچکدوم از اروزهام نرسیدم 

چون از نوجوانی افسرده شدم وسلامت روان ندارم 

همه راه ها امتحان کردم ، ولی درست نمیشم 

ولی شما خیلی اراده قشنگ وزیبایی دارین ،براتون ارزو میکنم به همه ارزوهاتون برسین

الان چجوری تاپیک زدی؟باید ببینی چه حرفه ای هست که میشه با همین شرایط انجامش داد،میدونم خیلی سخته خیل ...

آشپزی خیلیا بلدن ولی من نتونستم.
تنها امید و دلخوشیم اینه که امام زمان زودتر ظهور کنن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اشکال نداره به جاش از ابعاد دیگه زندگی اوکی هستی.مثلا حافظ قرانی ولی من یه جزء قران حفظ نیستم 

احساس میکنم نمیتونم حفظ کنم قدرت و علمشو ندارم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چرا فکر میکنی بر باد رفت برو کلاس آشپزی ثبت نام کن

نه شرایط کلاس رفتن دارم
نه خانوادم میتونن کمک کنن.
نه امکان رفت و آمد با دوست و آشنا داریم.
به همه جا و همه کس دوریم.