2777
2789

۲۳ سالشه تو روستا زندگی میکنه تو خونه مامانبزرگم یعنی عموم خونه مامانبزرگم زندگی میکنه

ایشون قبلا عاشق و دلداده پسرداییشون بودن بعد وقتی ۱۸ شده چشمش باز شده و دیده از اون بهترم هست هم خوشگلتر هم خوش اخلاق تر (من یبار وقتی رفتم خونه عموم دیدمش سر همه چی شوخی میکنه و هیچ چیزو به شوخی میگیره اصلا مرد زندگی نیست ) اما الان یکی که هم دوستش داره هم دخترعموم دوسش داره اومده خواستگاریش مامان باباش هم موافقن واااقعا جوری که تعریف می‌کرد فهمیدم مرد زندگیه دستش تو جیب خودشه مهربونه خوشتیپ و خوش قیافه هم هست خانواده هم مهربون و خونگرم وضع مالی هم متوسطه ۲ سال هم اختلاف سنی دارن 

گفته بود میخوان تو شهر زندگی کنن و مشکل دخترعموم اینه که نمیخواد عروسی بگیره و خانواده شوهر مخالفن اون دوست نداره کسی خبردار بشه که ازدواج کرده خصوصا بعضی روستاییا که خودتون میدونید دیگه 

هم نمیخواد خرجش زیاد شه هم اینکه فامیلی کسی خبر دار بشه یک راهی بگید لطفا

از من کمک خواسته لطفا راهنماییم کنید🥲🤍

چرا نمیخواد خبر دار شه ازدواج کرده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه اطلاعات ناساعه

خب بفهمن ازدواج کردن مگه چیه

آخرش که چی بالاخره مشخص میشه دیگه

هزینشم که داماد یا خانوادش میدن

درکش نمیکنم😑

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وا مگه اطلاعات ناساعهخب بفهمن ازدواج کردن مگه چیهآخرش که چی بالاخره مشخص میشه دیگههزینشم که داماد یا ...

روستاییا براش حرف در میارن آخه همه خبر داشتن که اون پسرداییشو میخواد