2777
2789
عنوان

کمکککک واسه دختر عموم خواستگار اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نکنه؟ فقط بخاطر عروسی؟اگه انقدر تو فکر پسر عموشه یعنی این ادم هنوز پسر هموشو فراموش نکرده پس ...

پسر داییش هست و فراموشش کرده ولی خانواده مامانش اصلا درست و حسابی نیستن از اینکه مردم و عروسیش دعوت کنه متنفره میخواد کسی نفهمه بره سر خونه زندگیش بعدشم خانواده خبر دارن دیگه جوری نیست که بگی تعهد نداره و ... بعدشم میخواد بره شهر نمیخواد تو همون روستا بمونه که با کسی در ارتباط باشه که😐😐😐

پسر داییش هست و فراموشش کرده ولی خانواده مامانش اصلا درست و حسابی نیستن از اینکه مردم و عروسیش دعوت ...

میدونم عزیزم ولی من نگرانم نکنه هنوز ته دلش نسبت به پسر داییش حسی داشته باشه اگهنه که واقعا نگیره منم به شخصه فامیلامون ادم حسابی نیستن یسریشون و ترجیح میدم عروسی نگیرم 

شمام بهش بگو بره با پسره حرف بزنه و بگه من خیلی با فایملای مادرم راحت نیستم و دوست ندارم توی عروسیم باشن و چون باید دعوتشون کنیم اصلا دلم عروسی نمیخاد و بیا بریم سفر