2777
2789

پسر من ۶.۵ ماهشه کم و بیش خواب مستقل شروع کردم ولی خیلی موفق نمیشم بازم اکثرا با شیر میخوابه، تو روزا چ کنم چ جوری بخوابونم قبلا میذاشتم رو پا، باز شب هوا تاریکه میشه روتین اجرا کرد روزا نمیشه اصن🫠 کمک کنید با تجربه ها

عزیزم زیر یک سال طبیعیه 

چرا ب خودت و اون سخت میگیری 

گناه داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم سه سال نیمه هنوز رو پام می‌زارم تکون میدم بخوابه.. البته گاهی خودش اینقدر خستس دراز میکشه و خواب ...

همین میگن از الان تمرین بدین که بچه بتونه خودش بخوابه چون تا ۳ سال سخته رو پا

بچه من معمولا شیر میخورد میخوابید.

یا برقا که خاموش میشد دیگه ما حرف نمیزدیم خودمونو میزدیمبه خواب اونم عادت کرده بود میخوابید.

اگه میتونی اصلا رو پا نخوابونش .بد عادت میشه

سخت چی! خواب مستقل یعنی بچه بتونه خودش خودشو بخوابونه نه جاش عوض بشه پیش خودمه

همون رو میگم 

بچه زیر یک سال توانایی اینکار رو ندارع و به مرور با بدنش و راه ارتباط باهاش آشنا میشه و تا قبل اون کمک و محرک میخاد برا خواب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه من یک سالشه هردفعه به یه روش متفاوت میخوابونمش، اولش بدقلقی میکنه ولی کم کم میخوابه، یه بار تو گهواره، یه بار روی پا، یه بار تو بغل یه بار کنارم دراز میکشه قصه و لالایی و.... میگم میخوابه، چند روزی هم هست یه روش دیگه امتحان کردم. رو تخت میذارم وسطمون خودمونو میزنیم به خواب هی غلت میزنه یه بار سمت باباش یه بار سمت من قان قان میکنه با دستاش آروم میزنه بهمون که بیدارمون کنه (منو آروم لمس میکنه ولی باباشو محکم تر میزنه فسقلی 😁) کم کم خسته میشه خودش خوابش میبره

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
همون رو میگم بچه زیر یک سال توانایی اینکار رو ندارع و به مرور با بدنش و راه ارتباط باهاش آشنا میشه و ...

پس چرا همه حرف منو تایید میکنن پزشک و روانشناس و ....