2777
2789
خوب اگه دوستش داشتی نباید جدا میشدی نهایتا میرفتی یه زن دیگه براش میگرفتی تا بچه دار بشه

هزینه باردارشدنو نداشته

بعد بیاد هزینه دو تا خانومو ی بچه رو قبول کنه

استغفر... از این حرفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی به خاطر بچه.من پنج سال به هر دری زدم گفتن نمیشه.همیشه با همسرم دعوا داشتم بداخلاقی میکردم حوصله ی هیچ کاری نداشتم.ولی همش پشتم بود تنها دلخوشیم بود همیشه میگفت من بچه نمیخوام ولی عاشق بچه است.حالا چه برسه به اینکه طلاق میگرفتیم

این ماه پانزدهمه که چشم انتظارم دوباره مامان بشم.خدیا همه ما منتظرا رو به خواسته مون برسون .الهی آمین.
خوب اگه دوستش داشتی نباید جدا میشدی نهایتا میرفتی یه زن دیگه براش میگرفتی تا بچه دار بشه

عجب 😑😑😑 خودش بره با کسی ازدواج کنه که بخاطر خودش بخوادش یا برای بچه دار شدن دو قرون هزینه کنه که بهتره تا مثل زنای عهد بوق بره هوو بیاره سر خودش 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

هوووووووووووو من تحمل هوو ندارم والا اونموقع روزی هزار بار میمردم و زنده میشدم

هزینه باردارشدنو نداشته بعد بیاد هزینه دو تا خانومو ی بچه رو قبول کنه استغفر... از این حرفا

خوب حتما طللق گرفته که بره یه زن دیگهبگیره دیگه وگرنه اگه برا بچه نبود چرا زنشا طلاق داد

اسمم مهسا.....هرچی تو زندگیم دارم مدیون محبتای شوهرمم....همسرم و پسرام برام خاص ترین های دنیان😍😍

اون اقا شوهر بشو نبود دختر جون

همون بهتر ک رفت

واقعا چطور میتونن اینکارو بکنن

متاسفم متاسفم ای کاش مشکل دیگه ای بود حداقل ادم راحتتر هضم میکرد

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒
اخه بخاطر بچه کسی طلاق میگیره   ....ای خدا قربون حکمتت ...من و همسرم پسر اوتیسمی 3 ساله داریم ...

انشالله خدا به حق بزرگی خودش پسرت و شفا بده 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
عجب 😑😑😑 خودش بره با کسی ازدواج کنه که بخاطر خودش بخوادش یا برای بچه دار شدن دو قرون هزینه کنه که ...

والا.. خیلی زور داره واسم ک یه خانوم این حرفو زده. واقعا نمیتونم درک کنم. کاش خانوم نبود تا حرص نمیخوردم

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
ببخشیدا استارتر.. شاید شوهرتم بدش نیومده از مشکل نازاییت. ب این بهونه یه جدیدشو میخواسته بگیره

اخه به غیر از مشکل بچه مشکل دیگه ای نداشتیم شوهرم عاشق بچه بود خیلی دوس داشت بچه دار بشیم سریعشیش سال گذشت دیگه صبرش تموم شد