کسی که از اول بهت گفته عشقم و بعد بخاطر همچین مشکلی که درمان داره و کوتاهی از خودش بوده که نتونسته هزینه هاشو تامین کنه و گفته جدایی,,بهتره توهم اصلا بش فو نکنی و خودتو اذیت نکنی...به فکر ی زندگی تاره باش
اخه بخاطر بچه کسی طلاق میگیره ....ای خدا قربون حکمتت ...من و همسرم پسر اوتیسمی 3 ساله داریم روزی هزار بار میگیم کاش هیچوقت بچه نمیاوردیم که اینم بدبخت نمیکردیم....ما ایرانیا خودمونو با بچه و بچه داری پیر کردیم ...بچه نداشته باشی بهتر از داشتن بچه مشکل داره ...واسه پسر منم دعا کنین...کسی رو هم که بخاطر بچه طلاقت داده فراموش کن ...خودتو با درس یا پیدا کردن یه دوست خوب سرگرم کن ...
طبيعيه كه به فكرش بيفتي معمولا هم شبا ادم اين حسارو داره. يه دوره داره ميگذره و كم كم دلتنگيت كم تر و كم تر ميشه اما سعي كن شبا حتما سرتو گرم كني با فيلم يا كتاب
موش قشنگم ميدونم كه الان اون دنيايي اما بدون تو همين چند وقت كه بزرگت كردم فهميدم حس مادري چقدر قشنگه كاش ..... 😭😭😭😭
پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم