2777
2789

دو روزه اومده خونمون 

ی پت داره که نه قفسی نه جایی داره برا نگه داشتنش 

تو خونه پرسه میزنه

من و خواهر و مادرمم می‌ترسیم شدید 

هرچقدرم گفتیم بندازیم تو حموم یا قفس قبول نکرد 

دو شبه نخوابیدم انقد ترسیدم ک هرصدایی میاد از خواب میپرم 

از دیشب نخوابیدم هی میومدم سمتم 

صبح ساعت ۷ بلند شدم اومدم اتاق پیش مامانم اینا بخوابم تازه خوایم برده بود دیدم بالا سرمه 

از صبح انقد گریه کردم از ترس حالت تهوع دارم 

خودشم راحت تنهایی تو حال گرفته خوابیده

واقعا تعجب میکنم از اینکه خجالت نمیکشه که صاحب خونه دو روزه داره عذاب میکشه؟؟؟ 

حالا خونشونم نزدیکه ولی دو روزه اینجاست

خودشم ک مهمون و اینا اصلا راه نمیده ۴ ۵ ساله نرفتیم خونشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشعور دیگه 

نمیشه که بیرون کرد دیگه چ‌کنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

اگه حیونش سگ هست خب از اول میگفتید اجازه نداره بیاره

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩