2777
2789
عنوان

شما باشید همچین مهمونیو قبول میکنید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 55 پست
بابا شما دیگه کی هستین! من باشم در خونه رو باز می کنم حیوان می‌اندازم بیرون! حیوان ها رو دوست دا ...

چیکار کنیم؟ دیشب گفتیم حالا ک هممون می‌ترسیم ی قفسی چیزی بیاریم بندازیم توش 

قیامت به پا کرد ک بچه نمینونه تو قفس بمونه 

یعنییی موقع غذا میاد سر سفره 

به ظرف و ظروف دهن میزنه بخدا از همه چی چندشم میشه دینه

گوش میده مگه؟ رفته بود بیرون گذاشتیمش تو بالکن که تا خودش بیاد همونجا بمونه سگش اومد یه قیامتی به پا ...

وا مگه اسیرش هستین یا بهش بدهکارین بهش  بگین  خودتو سگت سریع جمع کن برو خونت  دیگه هم پاتو اینجا نذار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کارش به شدت وقیحانه ست جای خود ولی چرا میترسی؟ من هیچوقت نفهمیدم چرا از چیزی که کاریتون نداره ...

منم سگ ها رو دوست دارم ولی هیچ وقت این کار نکن اعتمادی به غریزه حیوان نیست یوقت پرید و گازت گرفت.  من با فاصله ازشون می شینم و نگاه می کنم ! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

پتشون چیه؟ما یه عروس داریم و یه بلبل با قفسشون میبریم مسافرت که بقیه اذیت نشن موقع مهمونی رفتنم میسپ ...

سگه

همه شعور ندارن واقعا آدم میره مهمونی باید مراعات حال صاحب خونه رو بکنه این ی جوری داره اذیت میکنه انگار ما مهمون هستیم

گوش میده مگه؟ رفته بود بیرون گذاشتیمش تو بالکن که تا خودش بیاد همونجا بمونه سگش اومد یه قیامتی به پا ...

میگم استارتر خونه ی شماست اون قیامت کرد؟ چقدر وقیح، بعد پرتش نکردید بیرون؟, این مهمونه؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چیکار کنیم؟ دیشب گفتیم حالا ک هممون می‌ترسیم ی قفسی چیزی بیاریم بندازیم توش قیامت به پا کرد ک بچه نم ...

🤢🤢🤢🤢   طرف چه نسبتی باهاتون داره که انقدر رو سرتون سواره؟ 

از اول نباید راه میدادید!بهشون قوانین خونه رو توضیح میدادین!(خودم پت داشتم!..جایی میخواستم برم به قو ...

خودش اومد 

اخههه بیاره به کنار دیگه باید حیوون ی جایی داشته باشه ک شبا بزاره توش یا ن؟ این سگشو آورده تو خونه همون کنار خونه هم دسشویی میکنه دیگه حالت تهوع گرفتم بخدا

سگههمه شعور ندارن واقعا آدم میره مهمونی باید مراعات حال صاحب خونه رو بکنه این ی جوری داره اذیت میکنه ...

ببخشید ولی دیگه شما رو بی زبون گیر اورده داره اذیتتون می کنه!

تقصیر خودتونه که مرز و حریم ندارینوقتی دیدین با گفتن متوجه نمیشه، خودتون حیوون رو مینداختین توی تراس ...

نذاشت بابا قیامت به پا کرد 

نمیدونی چقد پروعه 

طلبکارم شده از ما

اینکه کارش به شدت وقیحانه ست جای خود ولی چرا میترسی؟ من هیچوقت نفهمیدم چرا از چیزی که کاریتون نداره ...

فیلم یا مستند ندیدی که

طرف سگ، خودش بزرگ کرده بعد بچه شیرخوار لت و پار کرده؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خودش اومد اخههه بیاره به کنار دیگه باید حیوون ی جایی داشته باشه ک شبا بزاره توش یا ن؟ این سگشو آورده ...

شما باید حد و مرز بذارین..

این همه آدم مریض و کم عقل هست توو جامعه که ممکنه بخوان هر کاری بکنن!

یا هر توقعی داشته باشن!

نباید جلوش وایستاد؟!

ماکارون هستم:)