2777
2789

در واقع سالگرد عقد هستش هنوزم عقدم پیشنهادتون چیه

تو عقد خودم کت شلوار پوشیده بودم زیاد قشنگ نبود بنظرتون لباس عقد اجاره کنم بریم عکاسی تو عمارت؟ چون ۲ تا عکس داریم همش 

یا با همون کت شلوارم بریم عکاسی؟ 

کلا پیشنعادتون چیه

چن تام لباس میزارم پایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سومی رو خوشم اومد ناز تره 

ببین اگر امکان مالیشو داری اصلا نذار روی دلت بمونه من عمیقا درکت میکنم . من مراسم عروسیم جوری که میخواستم پیش نرفت . هزینه این که بخوایم بریم اتلیه هم یه حا نداشتم بدم . سه سال براش پول جمع کردم دهمین سالگرد ازدواجم رفتم یه اتلیه و عکاسی مفصل خودم و همسرم و بچه هام . همه چی مطابق میل خودم بود و واقعا اون حس بد از دلم رفت . اوایل میگفتم بازم یه موقعی دوباره این کارو میکنم ولی الان انقدر برام کافی بوده که حتی هوسش رو هم ندارم بعضی چیزا یه باره توی زندگی ادم . بعضیا براشون مهم نیست ولی اونی که براش مهمه نباید بذاره ارزوهاش الکی پوسیده بشن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚