2777
2789
عنوان

اتفاق خیلی بدی که برای اقا افتاد

476 بازدید | 17 پست

یه همکار دارم اقاس  با یکی دیگه از همکارای خانوم که مجرده خیلی رابطشون عالی بود و خوب بودن با هم در حدی خوب بودن که همکارای دیگه حسادت میکردن 

یه روز حراست جلوی اقا رو میگیره ازش ممانعت میکنن که بیاد اداره بهش میگن برا چی با این خانوم ارتباط داری پروتکل اینجا رو چرا نقض میکنین ایشون نامزد دارن حالا همش الکی 

بعد اقاهه میپرسه کی اینجوری گفته اخه شما از خود خانوم بپرسین ما فقط با هم همکاریم  حراست بهش میگه خود خانوم گفته ولی خانمه نگفته بوده یکی از همکارای دیگه گفته بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که همین امروز بمیره با آبروی دختر مردم بازی نکنه

بیرون پراز نرهای بی خاصیته

خانوم اگرنامزد داس نباید تااین حد باکسی صمیمی بشه

ک همکاراشم بفهمن

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بیرون پراز نرهای بی خاصیتهخانوم اگرنامزد داس نباید تااین حد باکسی صمیمی بشهک همکاراشم بفهمن

خانومه اصلا نامزد نداره و اصلا خودش نگفته به حراست یه ادم مریض رفته اینجور گفته 

خانومه اصلا نامزد نداره و اصلا خودش نگفته به حراست یه ادم مریض رفته اینجور گفته

اهان من فک کردم نامزد داره 

پس ی زن حسود رفته اینجوری گفته 

خودش روی پسره کراشه لابد

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

به جهنم ایشالا که همین امروز خبر مرگش بیاد

پسره به دختره علاقه داشت دختره ام خیلی خوب بود یه مرد متاهلم از دختره خوشش میومدم اون رفته بوده حراست نامه داده بوده به اسم دختره 

پسره به دختره علاقه داشت دختره ام خیلی خوب بود یه مرد متاهلم از دختره خوشش میومدم اون رفته بوده حراس ...

وا،

دختره وضع پوشیدنش چطوریه؟