2777
2789
عنوان

از زنداداشم متنفرم

1258 بازدید | 64 پست

دو ساله اومده بچه دار نمیشه ایشالا تا اخر عمرش نشه کثافت فتنه دلم خنک شد این بارم منفی بود جواب ازمایشش 

نگید اینجوری نگو فلان فقط من میدونم چق بدذاته 

اون بد ذات اما خب خدا در رو با لنگه جور میکنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا این دعا رو نکن میدونم بد ذاتی ادما چ جوره چون زنداداش منن همینه،اما نازایی خیلی سخته کشیدم ک میگم با ای وی اف تازه باردار شدم دعام کن،خدا ب راه راست هداتیش کنه

کاربر جدید نیستم

بدذاتی ک بدذاتی رو میبینی

والا من برا دشمنمم دلم خنک نمیشه چ برسه نزدیکانم

خدا دلتونو روشن کنه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اینجا کامل توضیح میدن بازم حق رو میدن به عروس خیلی جرات داشتی اینجوری تاپیک زدی😁

بنظرم حق با هر کی باشه اسی نباید بگه  خداروشکر که جواب آزمایشش منفی بوده و بچه دار نمیشه 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

من از خواهر شوهرم متنفرممم یعنی بخوام تعریف کنم شاید چند صفحه تاپیکت بره جلو ولی اونم بچه دار نمیشه 

هرجا رفتم زیارت یا دعا واسه نازایش دعا کردم چون واقعا سخته این موضوع

الان که شما رو میبینم فک میکنم شاید مشکلات بیشتر از سمت شما باشه چون کسی که از پدر نشدن داداشش خوشحاله واقعا ذاتش از پشت گوشی هم معلومه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دوسال همش ؟ انگار دویست سال ازدواج کرده که اینطور حرف میزنی 

. نکنه باید بچه رو با جهیزیه میآورد 😐🧑‍🦯

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اینجا کامل توضیح میدن بازم حق رو میدن به عروس خیلی جرات داشتی اینجوری تاپیک زدی😁

کامل و ناقص نداره این چ مدل دعاییه

ن کی حقو کورکورانه میده ب عروس

ادما اصولا همه چیو ی طرفه تعریف میکنن و درست نیست

مثلا طرف میاد میگه عروسمون ب من گفت بی شخصیت بعد نمیگه قبلش چ حرفایی بهش زده چ کارایی در حقش کرده

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️