تو رو خدا این دعا رو نکن میدونم بد ذاتی ادما چ جوره چون زنداداش منن همینه،اما نازایی خیلی سخته کشیدم ک میگم با ای وی اف تازه باردار شدم دعام کن،خدا ب راه راست هداتیش کنه
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
من از خواهر شوهرم متنفرممم یعنی بخوام تعریف کنم شاید چند صفحه تاپیکت بره جلو ولی اونم بچه دار نمیشه
هرجا رفتم زیارت یا دعا واسه نازایش دعا کردم چون واقعا سخته این موضوع
الان که شما رو میبینم فک میکنم شاید مشکلات بیشتر از سمت شما باشه چون کسی که از پدر نشدن داداشش خوشحاله واقعا ذاتش از پشت گوشی هم معلومه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
اینجا کامل توضیح میدن بازم حق رو میدن به عروس خیلی جرات داشتی اینجوری تاپیک زدی😁
کامل و ناقص نداره این چ مدل دعاییه
ن کی حقو کورکورانه میده ب عروس
ادما اصولا همه چیو ی طرفه تعریف میکنن و درست نیست
مثلا طرف میاد میگه عروسمون ب من گفت بی شخصیت بعد نمیگه قبلش چ حرفایی بهش زده چ کارایی در حقش کرده
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️