2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر و دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست

تف بهتون که طرفدار ترامپید، مردم تو اروپا برای ایران راهپیمایی میکنن ، اونوقت شما بی وطنا ازین زرا میزنید ، شما لیاقت ندارین مثل ادم زندگی کنین ، شما لیاقتتون اینه که ترامپ یکی مثل داعش و طالبان و بندازه وسططون که نتونید از خونه تکون بخورید ، قطر نوکر ترامپ و اسقاطیل بود ، چی شد ؟ خیلی خوب شد ؟ ترامپ چه گوهی خورد براشون ؟ با اسقاطیل حمله کردن به قطر ، قطرم هیییچ گوهی نتونست بخوره ، اونوقت اسقاطیل حمله کرد به ایران، چیشد ؟ عین سگ پشیمون شد از حملش و زود اتش بس کرد ، چون ایران یه جوری جوابشو داد که جنگ یکی دوروز بیشتر میشد ، اسقاطیل باخاک یکسان میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گفتی خیلی دلم میخواست بدونم چیهفرصت اینکه سه ساعت بشینم سینما ندارم

ارزش ندارد ، بیشتر حرص میخوری ، دید ادمو به مردا بدتر میکنه، همینطوری این مردا از چشم افتاده ان 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

من دیدم 

پدره یک ادم هوله یک خانومه میاد مستاجرش میشه ک پدره بهش چشم داره 

دختره از پسرش خوشش میاد و عاشقش میشه پسرش هم همینطور 

بعد پدره رو پس میزنه 

پدره میبره میکشتش و بهش تجاوز میکنه جنازشو خاک میکنه 

بعد پسرش ک عاشقش بوده میفهمه و باهم دعوا میکنن 

حاوی صحنه های به شدت خشن هست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من دیدم پدره یک ادم هوله یک خانومه میاد مستاجرش میشه ک پدره بهش چشم داره دختره از پسرش خوشش میاد و ع ...

بعد پدره دو تا پسر داره وسط فیلم مشخص میشه مادر داداش اونی ک عاشقه رو هم قبلا پدره کشته و خاک کرده

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان اینوری بودی یااونوری

نشون میده اکثر مردم ایران انقدر از زندگی تو ابن وضعیت اسف بار جامعه خسته شدن و گرونی و تورم و ناعدالتی و فساد اقتصادی و ... بهشون فشار آورده که طرف آرزوی مرگ میکنه که خونه و زندگی و کشورش با خاک یکسان بشه ... 

تف بهتون که طرفدار ترامپید، مردم تو اروپا برای ایران راهپیمایی میکنن ، اونوقت شما بی وطنا ازین زرا م ...

این دیالوگ شخصیت منفی فیلم بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تف بهتون که طرفدار ترامپید، مردم تو اروپا برای ایران راهپیمایی میکنن ، اونوقت شما بی وطنا ازین زرا م ...

لطفا الکی جو تاپیکو منفی و سیاسی نکن 

فیلم هیچ ربطی به سیاست نداره و بحث ما هم هیچ ربطی به سیاست نداره 

این صرفا یک دیالوگ کوچیک از شخصیت منفی داستانه ک همون پدره میشه 

من دیدم پدره یک ادم هوله یک خانومه میاد مستاجرش میشه ک پدره بهش چشم داره دختره از پسرش خوشش میاد و ع ...

این بابا چرا همش میکشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دیدمش اینقدر بهم ریختم همش فکر میکردم اگر بهم تجاوز بشه چی

حالت خوب نیس

موضوع تاپیکو اشتباه متوجه شدی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙