2777
2789
عنوان

فیلم پیر پسر و دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست
این بابا چرا همش میکشه

چون شخصیت ضد اجتماعی هست خانوما قبولش نمیکنن و مریض روانیه 

تهشم پسرشو‌میکشه و پسر عاشقه هم پدرشو میکشه 

وای صحنه اش اینقدر بد بود 

فکر کن پدره نشسته بود رو دهن پسر کوچیکه  داشت خفش میکرد 

بعد پسر عاشقه دید اومد بهش چاقو زد 

هم پدرش مرد هم داداشش دیگه دیر شده بود و خفه شده بود

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

تف بهتون که طرفدار ترامپید، مردم تو اروپا برای ایران راهپیمایی میکنن ، اونوقت شما بی وطنا ازین زرا م ...

همینجوری الکی حرف پشت هم بلغور نکن ، کسی طرفدار ترامپ نیست ، عمق مطلب فیلم رو نمی فهمی ،  ولی میای یه طومار مینویسی ... از شما ها بیشتر از این توقع نیست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم پدره یک ادم هوله یک خانومه میاد مستاجرش میشه ک پدره بهش چشم داره دختره از پسرش خوشش میاد و ع ...

پس فیلمش جنایی هست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پس فیلمش جنایی هست

اره بابا با اینکه داستانشو توضیح دادم ولی خیلی صحنه هاش رو خوب بازی کردن ارزش دیدن داره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

چون شخصیت ضد اجتماعی هست خانوما قبولش نمیکنن و مریض روانیه تهشم پسرشو‌میکشه و پسر عاشقه هم پدرشو میک ...

شک داشتم برم ببینم یا ن. واقعا با بچه کوچیک نمیشه رفت.بیخود نیس زده +۱۸

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙