2821
2789

سلام عزیزم .ببخشید شما کارتون درست شد پیش حجت عبادی  رفتین؟ممنون میشم پیامم رو خوندی جواب بدی.من تهرانم ایشون تبریز ولی میگه غیر حضوری هم میشه ولی دعا نمیدم کارم احضار هست .خواستم ببینم شما نتیجه دیدین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم .ببخشید شما کارتون درست شد پیش حجت عبادی رفتین؟ممنون میشم پیامم رو خوندی جواب بدی.من تهر ...

سلام گلم خوبی؟ من بعده یک ماه نصب کردم نی نی سایتم رو 

خیر بخدا قسم ۴۵۰۰ به حجت عبادی دادم هیچ کاری برام نکرد بعد مدتی بهش پیام دادم چرا نتیجه نگرفتم بلاکم کرد

سلامت باشی دعا نویس به جز اون اقاعه پیدا نکردی من حالم خیلی بدههه

نه فقط یه کانال پیدا کردم نوردرمانی هست چهل روزه اونجام کاراش رو انجام دارم میدم خیلی خیلی خوب شدم میخوای کانال رو بزارم تو هم بری عین منو و تو اونجا زیاده

سلام عزیزم .ببخشید شما کارتون درست شد پیش حجت عبادی رفتین؟ممنون میشم پیامم رو خوندی جواب بدی.من تهر ...

این عبادی دروغگو و کلاه‌بردار هست 

1 برای جلب مشتری و اعتماد میگه هزینه‌ طالع بینی نمی‌گیرم تا ترغیب بشی و بری پیش‌ و مشکلت بگی 

همین که اسم خودت و مادرت بگی موکلش میشناسنت و اینقدر مشکلات‌ بهت فشار میاره که ازش کار بگیری 

2. برای اعتماد بیشتر که همه بگن چه آدم خوبی هست میگه کار مرگ و جدایی انجام نميدم تا همه بگن چه آدم خوبی 

3 الکی میگه موکلم یهود هست برای اینکه همه اعتماد کنن برن پیشش کار انجام بدن چون‌ توی مجازي پرشده موکل یهود و شیطانی کار انجام میدن 

4 الکی میگه زمان بده اصلا عبادی موکلش کاری‌ انجام‌ نمیده موکلش درحد خبر رسوندن به عبادی هست هیچ کاری انجام نمیده 

5 اینا که ميگن مشکلشون حل شده واقعا خدا مشکلشون حل کرده یا هم مبلغ اش‌ هستن یا فامیل یا دخترش 

دروغ ميگن 

منم توی نی نی سایت‌ فریبشون خوردم آخرش جوابم نداد 

اصلا اعتماد نکن من گولش خوردم اولش گفت کارم میشه صددرصد و حتی به بقیة هم معرفیش کردم ولی دروغگو هست اصلا هیچ کاری‌ رو انجام نمیده 

صادقانه و خواهرانه میگم تا واقعا یک دعانویس از نزدیک‌ ندیدین و 4یا 5 نفر از خونه‌ اش‌ بیان بیرون‌ بگن جواب گرفتیم و راضی‌ بودیم اعتماد نکنین چون‌ مجازی هست و طرف رو ندیدی هزار نفر میان دروغ ميگن من که گول خوردم 

چندین‌ نفر که عضویت شدن توی نی نی سایت‌ زیاد بود گفته‌ بودن‌ کارشون نشده و من باور نکردم و رفتن ازش کار گرفتم چون‌ خیلی‌ مشکلم بهم فشار آورد ولی این آدم‌ کاری رو نمیکنه 

برای اعتماد بیشتر میگه زمان بده حالا این زمان دوتا کار میکنه یا بیخیال میشی یا نهایت میری پیش یه دعانویس دیگه‌ یا هم به عبادی پیام‌ میدی میگی کارم نشده اونم جواب نمیده یا بلاک ميکنه  

من هیچ نتیجه ای ندیدم ازش دوستامم ندیدن 

خوب‌ اگر واقعا این عبادی کار انجام داده یا دنبال‌ حل مشکل‌ بود میومد جواب میداد یا حتی بعضیا رو دیدم بعضیا گفتن بلاک کرده 

اگر واقعا دنبال‌ حل مشکل‌ بود و وجدان و انسانيت داشت 

4یا 5 میلیون تومن گرفته میومد از موکلش که اون کار رو به عهده گرفت‌ راه حل مشکل‌ رو می‌پرسید نه اینکه جواب نده 

بعد از مدت زيادي به‌ پیام‌ دادیم گفتیم چی شد اصلا جواب نداد وقتی‌ جواب نمیده یعنی‌ دنبال‌ حل مشکل‌ نبودم فقط دنبال‌ گرفتن یه پولی بودم‌ 

اینا هم مبلغ و تبلیغ گرش هستن هیچ کدوم گردن نمیگیرن وقتی‌ مشکل‌ حل‌ نشد  آخرش میان ميگن عبادی و موکلش واسطه هستن و دست خدا هست ولی چه موقع این حرف ها رو میزنن وقتی‌ پولو دادی رفته‌ یا به کسی که جواب نگرفته هم ميگن دشمن‌ و بدخواه و بیکار من که فریبش خوردم 

این عبادی هرکی پیام‌ بده میگه دعا داري سنگینی‌ داری یا هم میگه خانواده‌ ات دعا دارن سنگینی‌ اش‌ روی تو ميفته 

به هرکس یه چیزی میگه 

الکی عبادی میگه زمان بده حل میشه تا مشتری اش‌ رو نگه داره بعد از یه مدت هم که پیام‌ دادی جواب نده 

الان چندین‌ ماهه گذشته‌ و نه جوابم داده و نه مشکلا رو حل کرده 

من هیچ نتیجه ای ندیدم ازش دوستامم ندیدن خوب‌ اگر واقعا این عبادی کار انجام داده یا دنبال‌ حل مشکل‌ ب ...

ممنون عزیز که گفتی همون که تو روستای کلیر هست اونه ؟طرف تبریز

من هیچ نتیجه ای ندیدم ازش دوستامم ندیدن خوب‌ اگر واقعا این عبادی کار انجام داده یا دنبال‌ حل مشکل‌ ب ...

چقدر پول دادی حضوری ؟یا غیر حضوری ؟دعا بهت داد یا نه مثل من گفت فقط کارم احضار هست

2825
2823
2791
2779
2792