2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنین😭😭😭

538 بازدید | 46 پست

بچه ها توروخدا کمک کنین به مامانش زنگ بزنم یا نه 

من از نامزدم جدا شدم جواب تلفنشو نمیدم خیلی دوسش دارم ولی جدا شدم چون اذیتم میکرد 

امشب خوابگاه دانشگاهشون بود که نیم ساعت خارج شهره از گوشی دوستش زنگ زد منم نمیدونستم کیه جواب دادم یکم بحثم شد دستمو زدم رو زمین انگار بد خورد روی سنگ کلی ورم کرده گفتم دلت خنک شد اینم فهمید پاشد اومد ببره منو دکتر قسم دادم نیاد گفت میتم الان یکساعته گوشیش خاموشه و تو جادس قبلشم پیام داد دارم تند میام منم گفتم نیا من کاری باهات ندارم تصادف نکرده باشه😭😭😭😭 چیکار کنم!!تا کی منتظر وایستم یا خدا😭😭😭دستمم گمونم پیچ خورده دارم از درد میمیرم

هنوز برنداشته 😭😭اهل نگران کردن و اینا نیست گفت میاد ولی گوشیش شارژ نداره میزنه تو شارژ زنگ میزنه بعد خاموش شد الان یک ساعت و ربعه گذشته😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست الکی نقش بازی کردن..

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

به گوشی دوستش زنگ بزن

زنگ زدم اون مال دوساعت پیشه که از گوشی اون زنگ زد گفت داره می‌خوابه توروخدا گوشی خودمو جواب بده اون دوستش خوابه دیگه خجالت میکشم بیشتر زنگ بزنم