2777
2789
عنوان

خانومای کرمانشاهی بیان

95 بازدید | 2 پست

شبتوت بخیر خانوما من بینیم گوشتیه ولی نه قوز داره نه بزرگه فقط پهنه یکم پره هاش دیروزرفتم مشاوره با مرتضی کریمی برگشت گفت طبیعی مگه دربیارموزیاد جمع نمیشه ازطرفی یه سرهنگ اونجابودوپیجشوپاک کرده سراون شخصی ک بهوش نیومده ازطرفیم واقعامن هرکی دیدم نیمه فانتزی و قشنگ بوده بینیش گفته پیش این اقاعمل کرده چ کنم خیلیییب سردرگمم برا یماه دیگم باید عمل کنم 

مرتضی کریمی دکتر خوبیه ولی همه دکترا هم کار خوب دارن هم بد ممکنه خیلیا دیگه که به هوش نیومده باشن دکتر دیگه عملشون کرده باشه عمل بینی ریسکش بالاس شانسی در میاد مثلا ندا جاسمی کارش خوب نیس ولی شاید بینی شما رو خوب در میاره یا بر عکس

منم بینیم قوز و شکستگی نداره خیلیم بزرگ نیس ولی نوکش گوشتیه رفتم پیش دکتر عزیزی گفت نیازی به عمل نداری البته من اگه عمل کنم خیلی طبیعی میشه ولی از مشکلات تنفسی بعدش و اینکه خوب در نیاد میترسم

مرتضی کریمی دکتر خوبیه ولی همه دکترا هم کار خوب دارن هم بد ممکنه خیلیا دیگه که به هوش نیومده باشن دک ...

نداجاسمی که افتضاحه من ۳تا دوستام پیشش عمل کردن هرسه تا کجه بینیشون خیلی کارای کریمی رودوسداشتم وقت اونجوری گفت سردرگم شدم کسی دیگه ایم نمیشناسم بتونه گوشتیو خیلی خوب جمع کنه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.