2777
2789

وسط جمع تا من یه حرفی میزنم بهم چشم غره میره میام جواب یکی رو بدم هی میزنه بهم میگه تو هیچی نگو من جواب میدم ،انقدر زده بود به بازوم که حس میکردم بازوم بی حس شده هی میگه هیچی نگو ،تو هیچی نگو، من ۲۵ سالمه بخدا بلدم چی بگم چی نگم ،دختر خاله ۱۰ سالم بیشتر از من تو جمع قدرت بیان داره ،انقدر باهام اینکار رو کرده که اعتماد بنفس حرف زدن تو جمع رو ندارم ،آخرین باز پشت دستمو داغ کردم دیگه باهاش هیچ وقت نرم مهمونی ۲سال نرفتم ولی خوب چیکار کنم از بس دلم تو خونه میگیره و تنهام وقتی یکی دعوتمون میکنه بازم باهاش میرم ،خیلی کوچیک میشم اینجوری که میکنه اعتماد بنفسم صفر میشه ،بعد وقتی یه حرف کوچیکم میزنم کلی استرس میگیرم که بعدش نیاردم خونه بخاطر اون حرف سرزنشم کنه و بهم احساس ناکافی بودن بده ،قبلا خیلی از این کار ها میکرد هروقت میومدیم خونه انقدر دعوام میکرد بخاطر یه مهمونی کوچیک که اشکمو در می‌آورد بچه ها من نه اعتماد بنفس دارم نه عزت نفس همش هم بخاطر مامانمه هیچکدوم از خواهراش اینطوری نیستن ،انقدر میذارن بچه هاشون راحت حرف بزنن تو جمع بیا و ببین چه اعتماد بنفسی دارن بچه هاشون ،رفیته بودیم خونه خالم ترازو داشتن ،داشتیم خودمون رو وزن میکردیم من وزنم ۶۳ بود وقتی همه وزنشون رو گرفتن من گفتم صبر کنید یکبار دیگه وزنمو بگیرم چنان بازومو گرفت و کشید که کوبیدم تو در هیچی نگفتم حتی یه آخ هم نگفتم که جلو بقیه خیط نشم

تازه مامانم موقع حرف زدن من هی وسط حرفم میپره و اصلا بهم گوش نمیده خیلی اینجوری کوچیک میشم ،مقصر تمام بی اعتماد بنفسی هام اونو میدونم هروقت میریم مهمونی و میایم از ته دل ازش متنفر میشم دلم میخواد یه دعوای حسابی باهاش راه بندازم و بگم‌چرا اینجوری میکنی مگه من آدم نیستیم، چند وقت دیگه میخوام ازدواج کنم با این کاره شوهرم بهم نمیگه لال چرا تو جمع صحبت نمیکنی؟کاری کرده تو هرجمعی میخوام حرف بزنم استرس میگیرم

چرا اینجوریه؟چرا اینجوری میکنه؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

با مادرت صحبت کن بگو بدت میاد 

چندباریم جلوی جمع توپیدی بهش میفهمه نباید همچین کنه 

توی مهمونیام کنارش نشین و هرچی میخای بگو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرت صحبت کن بگو بدت میاد چندباریم جلوی جمع توپیدی بهش میفهمه نباید همچین کنه توی مهمونیام کنارش ...

انگار دهنم قفل میشه نمیتونم هیچی بگم 

کنارشم که نمیشم هی چشم غره میره و اسممو صدا میزنه جلو خاله هام هی میگه بسه ،ساکت شو انقدر خجالت میکشم‌که حد نداره

انگار دهنم قفل میشه نمیتونم هیچی بگم کنارشم که نمیشم هی چشم غره میره و اسممو صدا میزنه جلو خاله هام ...

دعواکن باهاش بسه بابا خودتو نجات بده 

اصلا نگاش نکن هرچیم گفت تا ته حرفتو بزن 

بهش بگو این حرفا رو خواستی هم حرف بزنی اجازه نداد به روی خودت نیار حرفتو ادامه بده اگه هم پرید وسط ح ...

نمیتونم بگم انگار به دهنم قفل زدن ،اینبار کاری باهام کرد که اشک تو چشمام جمع شد از رفتارش وقتی خانواده آدم به آدم توجهی نمیکنن خوب آدم میره از غریبه ها گدایی میکنه من نمیخوام اینطوری باشم 

تازه یه بارم وسط جمع گفتم دارم حرف میزنم گفت من حرفاتو نمی‌فهمم هیچی نگو

دعواکن باهاش بسه بابا خودتو نجات بده اصلا نگاش نکن هرچیم گفت تا ته حرفتو بزن

خیلی باهام بد تا میکنه ،انقدر بی ارزش و بی اعتماد بنفسم کرده که هیچی نمیتونم‌بگم

خیلی باهام بد تا میکنه ،انقدر بی ارزش و بی اعتماد بنفسم کرده که هیچی نمیتونم‌بگم

دعوا کن بتوپ بهش تا درست شه اگر تذکرندی و بزاری ادامه بده کارت زاره بسه بقول خودت 25سالته باید تغییرو شروع کنی 

نمیتونم بگم انگار به دهنم قفل زدن ،اینبار کاری باهام کرد که اشک تو چشمام جمع شد از رفتارش وقتی خانوا ...

وای چقدر بده کارش واقعا 

دیدم اینطور آدمارو‌ دخترش بهش داد میزنه مامان ساکت مامان مگه چی گفتممم

وای چقدر بده کارش واقعا دیدم اینطور آدمارو‌ دخترش بهش داد میزنه مامان ساکت مامان مگه چی گفتممم

اره خیلی بده ۴تا خاله دارم هیچکدومشون اینجوری نیستن فقط این اینطوریه اونوقت میشینه کامل با دختر خالم که ۱۰ سالشه حرف میزنه انگار یه زن بالغ جلوش نشسته ولی به حرفای من گوش نمیده اینبار انقدر حالمو بد کرد که و فشار روانی بهم وارد کرد که حالت تهوع گرفته بودم وقتی برگشتم خونه 

دعوا کن بتوپ بهش تا درست شه اگر تذکرندی و بزاری ادامه بده کارت زاره بسه بقول خودت 25سالته باید تغییر ...

کاش خودش بلد بود و لازم نبود من مثل بچه ها یادش بدم ،فردا درموردش باهاش صحبت میکنم میگم دیگه نمیتونم تحمل کنم 

کاش خودش بلد بود و لازم نبود من مثل بچه ها یادش بدم ،فردا درموردش باهاش صحبت میکنم میگم دیگه نمیتونم ...

افرین اصلا نزار بهت بی احترامی بشه حالا هرجا شده تو خیابونم دعوا کن بزار بفهمه بسه

منم مامانم مشابه کار شما رو میکرد با این تفاوت که دشمنم بود انگار 

مثلا یادمه بچگی گلو درد شدید داشتم گریه میکردم ، مادرم اومد برام ازون شربتا که توش آب میریزن درست کنه  و بهم بلند گفت زهرررر ماار 

هیچوقت از ذهنم نمیره 

توی جمع منو خار میکرد..میخوابیدم منو با لگد بیدار میکرد تپش قلب شدید میگرفتم ..شدم یه آدم مریض که ۵ ساله درگیر بیماری ام ..مامانم از بیماریم خوشحاله 

دیگه ازدواج کردم  ارتباطم رو خیلی کم کردم ، خیلی کم باهاش حرف میزنم در حد سلام خوبی  چه خبر ..جزییات زندگیم رو بهش نمیگم ..

و حالا که توی ۲۸ سالگی ام میدونم مادرم درسته الان انگار مظلوم شده چهرش ، ولی متاسفانه یه انسان مریضه  و مشکل روانی داره که شاید ناشی از کودکیش باشه ..

کلا با خانواده ش هم قطع ارتباطم  همدیگه رو نمیبینیم ..

افرین اصلا نزار بهت بی احترامی بشه حالا هرجا شده تو خیابونم دعوا کن بزار بفهمه بسه

اینبار باهاش سر یه بهونه دعوا کردم ولی تا اومدم حرفمو بزنم اشکم در اومد و نتونستم فردا بهش میگم حتی اگر اشکمو در اومد و زار زدم بهش میگم

کاش خودش بلد بود و لازم نبود من مثل بچه ها یادش بدم ،فردا درموردش باهاش صحبت میکنم میگم دیگه نمیتونم ...

حتما بگو 

من همون موقع نگفتم ، الان که بهش رفتاراش رو میگم  میگه دروغ نگو من نگفتم چنین چیزی😐