2777
2789
عنوان

چرا مامانم هروقت میریم مهمونی اینجوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 23 پست
منم مامانم مشابه کار شما رو میکرد با این تفاوت که دشمنم بود انگار مثلا یادمه بچگی گلو درد شدید داشتم ...

هرکدوم به نوبه خودشون یه جوری بهمون آسیب زدن

تنهایی رو چیکار میکنی؟؟من از شدت تنهایی دیوونه میشم اصلا نمیتونم تنهایی رو تحمل کنم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینبار باهاش سر یه بهونه دعوا کردم ولی تا اومدم حرفمو بزنم اشکم در اومد و نتونستم فردا بهش میگم حتی ...

اشکت دراومد داشتی خفه میشدی از بغض بگو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
هرکدوم به نوبه خودشون یه جوری بهمون آسیب زدنتنهایی رو چیکار میکنی؟؟من از شدت تنهایی دیوونه میشم اصلا ...

من خیلی اذیت شدم خیلیی ..

یه ماه اسهال شدید بودم  خودم تنهایی میرفتم دکتر ..تا فهمیدم بیماریم کولیت اولسراتیو هست و درمان نداره ..یادم هست اون شب مامانم با خوشحالی داشت بیماریم رو تعریف میکرد خیلی سخت بود 

شبا یواشکی قرص خواب پدرم رو میخوردم که خوابم ببره ..

تا اینکه دوماه بعدش خدا برام معجزه کرد و ازدواج کردم ..

رفتم تراپی ، دکتره گفت بیماری که تو داری رو کسی میکیره مشکلات خیلی سختی رو گذرونه باشه .

حتی مامانم بعد از زایمان هم منو نگه نداشت و شوهرم کارای منو بچه م رو میکرد .

الان دیگه راجع به مادرم سعی میکنم  فکر  نکنم ، چون هر وقت از کارایی که کرد توی جمع میگم یدفعه گریه م میگیره ..

شوهرم گفت دیگه راجع بهش فکر نکن ..

الانم هر چند روز میرم بهشون سر میزنم  ولی بحث اضافی نمیکنم ..میریم شام درست میکنیم برمیگردم  میرم خونه ..همین ..

تنهایی رو هم جور دیگه ای میگذرونم ..یه جورایی الان  فکر میکنم مادری ندارم  که آروم تر شم ..الانم شبا گاهی اصرار میکنه بیایین خوابیدن خونه مون ، ولی من نمیرم ،  روحم اونجا آروم نیست 

من خیلی اذیت شدم خیلیی ..یه ماه اسهال شدید بودم خودم تنهایی میرفتم دکتر ..تا فهمیدم بیماریم کولیت ا ...

خوب میکنی آرامشتو داری

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!