nafasm75 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 6503 عنوان ارثیه بگیریم یانه 71 بازدید | 4 پست پدرشوخرم سال ۹۴فوت شدن ۳ تامغازه یه خونه دوطبقه مقداری هم پول موندبعدازهمون سال اداره ایناافتاددست مادرشوهربرابرادرشوهرکوچیکه خونه ماشین گرفت الان مابنایی میکنیم ۳۰۰میلیون احتیاج داریم بهش گفتیم قرض بده نداداخرش گفتیم ازسهم الارثمون بده محضری رسیدمیدیم که ماانقدگرفتیم راضی نشدبازم نگیدازکس دیگه بگیرهیچکی نمیده ازخانواده ی منم ۲۰۰گرفتیم هنوزندادیم اینا۴تاخواهروسه تابرادرن به نظرتون شکایت کارعاقلانه ای هست بکنیم نظرشماچیه برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم 1404/06/25 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یخمک_دوستداشتنی عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 1158 وقتی همسرش زنده است نه چون ب هرحال باید ازینجا ب بعد هزینه زندگیشو بده دیگ بازم با خواهر برادرای دیگ هم مشورت کنید
nafasm75 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 6503 وقتی همسرش زنده است نه چون ب هرحال باید ازینجا ب بعد هزینه زندگیشو بده دیگ بازم با خواهر برادرای دیگ ... به اونااصلانمیشه بگیم بفهمن مشکل داریم خوشهالم میشن نمیگم همه اشوبدن با۳۰۰تومن کارمون راه میافنه برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
mamansoogand65t8yoji عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 254 اگه شکایت کنید بدتره شاید کلا از ارث محرومتون کنن حالا که چشمت به امضام خورد یه صلوات برای حاجت دلم بفرست دوست عزیز🙏❤️
nafasm75 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 6503 اگه شکایت کنید بدتره شاید کلا از ارث محرومتون کنن چراپدرشوهرم که مرده همه چی به نام اونه برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم