2777
2789
عنوان

میشه همراه کنکور‌ خوندن‌ کار کرد

66 بازدید | 10 پست

مثلا کاری که نهایت ۳ یا ۴ ازت وقت بگیره.

من امسال پشت میمونم. ی مشکلی هست اینکه من خرجم زیاده و دیگه واقعا مامان بابام بهم پول نمیدن و واقعا فشار روانی زیاده میاره برام اگه نتونم خرج کنم. بعد از ی طرف میترسم برم کار کنم فشار روانیش بیشتر باشه. چون به هر حال برای کنکور خوندن خودش ی مشکل بزرگه

چیکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر تایمی بله میشه 

ولی اگه تک بعدی باشی شاید نتونی هندل کنی 

باز خودت ببین می تونی اون بی پولی رو تحمل کنی یا اون فشار روانی کار و درس رو ؟

به اینکه چه کاری کنی فکر کردی؟

از نظر تایمی بله میشه ولی اگه تک بعدی باشی شاید نتونی هندل کنی باز خودت ببین می تونی اون بی پولی رو ...

اگه دانشجو بودم حتما کاری که میخواستم انجام میدادم. چون واقعا خیلی سختمه از خانواده پول بگیرم‌. الانم فقط میترسم برام سخت باشه چون هدفم برای کنکور کاملا جدیه. با خودم میگم خب ۹ ماه تحمل کن. بعد میگم سختی دوران دانشجویی و کنکوری بودن یکیه

بنظر شما برای کنکور تجربی خوندن و دانشجوی فیزیوتراپی بودن سختیش یکیه؟

اگه دانشجو بودم حتما کاری که میخواستم انجام میدادم. چون واقعا خیلی سختمه از خانواده پول بگیرم‌. الان ...

می تونم بپرسم برای چی به پول نیاز داری؟ یعنی برای هزینه های کنکوره؟

اگه دوست نداری جواب نده 🌹

اگه به خاطر هزینه کتاب و اینا نیست و برای مسائل غیر درسی پول می خوای به نظرم اون موارد رو ول کن سفت بچسب به درست چون که میگی هدفت جدیه 

اصلا سختی هاشون یکی نیست فشار جسمی و روانی کنکور خیلی بیشتره باز دانشجویی لازم نیست هر روز درس بخونی و زمانت رو تنظیم می کنی و ...

یعنی یه فرد دانشجو بهتر از یه کنکوری می تونه کار کنه

می تونم بپرسم برای چی به پول نیاز داری؟ یعنی برای هزینه های کنکوره؟اگه دوست نداری جواب نده 🌹اگه به ...

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی💞

هزینه هام غیردرسیه راس میگی باید فعلا بذارمشون کنار

مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی💞هزینه هام غیردرسیه راس میگی باید فعلا بذارمشون کنار

خواهش میکنم 💕

باز به خودت تفریح کم هزینه یا رایگان بده که ذهنت ریلکس کنه 

مثلا هفته ای یه بار فیلم ببین یا پیاده روی برو یا هر چی دوست داری انجام بده که همشم درس نشه و اگه می تونی کتابخونه برو که توی جو باشی 

یه جوری بخون که این اول و آخرش باشه