2777
2789

رفته پیش خونوادش

منم فردا بلیط دارم میرم پیشش

کلا از شنبه تنهام

بعد من درگیر یه پرونده مزاحمتم قبلنم تاپیکشو زده بودم(یه پسر دانشجو برام مزاحمت ایجاد کرد با پیامای جنسی و فحاشی و...،بعدم تا حدی وقیح شد که بهم اس داد،همسرمم باهاش درگیر شد و زدش که من جریانو به حراست گفتم و پرونده یارو بازه تا کمیته انضباطی براش حکم بده ولی من حس ناامنی دارم کلا و خیلی بیرون نمیرم،مجبورم بشم ماشین میبرم یا اسنپ،سمت دانشگاهمم نرفتم،اینستا و توییتر و تردزمم دی اکتیو کردم،لینکدینمم پاک کردم،واتساپمو پاک کردم،کلا اعصابم خراب شده و همش حس میکنم یکی دنبالمه)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بعد امشب زنگ زد یکی دوتا چیز گف برم بگیرم براش ببرم

منم گفتم دوست ندارم برم اون ورا

گفت به خاطر اون پسره ی (فحش ناجور داد) میترسی؟

گفتم آره

گفت میخوای در مورد این ترومای بزرگت با یه مشاور حرف بزنی؟(جدی جدی گف ترومای بزرگ)

منم گفتم داری مسخرم میکنی؟

گف آره.چون سر یه آدم حرومزاده ترسو خودتو از همه چی انداختی.ولی اگه دلت میخواد برات وقت بگیرم بی تعارف.

میگه اینجوری ادامه بدی مریض میشی.

حتی یه مدلی شدم که همسرم شنبه با خط دوم مامانش که سیو نداشتم بهم زنگ زد،من شماره هه رو گذاشتم تو بلک لیست بدون این که بدونم کیه.

بعد عصبانی شد وقتی فهمید.

به نظر شما زیادی سخت گرفتم؟

یا واقعا دارم روانی میشم؟

همسرم میگه اون دیگه ت... نداره سمتت بیاد،جدا از اون تو تو ماشینی.اون آدمم اوج جرئتش مزاحمت مجازی بوده که جوابشم گرفته.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته در مورد این که با شماره مامانش بهم زنگ زده بود گف من نمیدونستم تو سیوش نداری

من بهش پریدم گفتم تو داری اذیتم میکنی و کرم میریزی بهم

بعدش گفت به خدا نمیدونستم

بعدا یادم افتاد که پارسال مامانش بهم داده بود خط دومشو ولی من سیو نکرده بودم

سلام عزیز جان 

دغدغت و ترست به جاست ولی بیشتر از این به ترست بها نده ببین توی جامعه اینطور آدما زیادن این رو بپذیرش و تمام اگه تونستی کلاس رزمی برو که در هر موقعیتی خیالت راحت باشه که می تونی از خودت دفاع کنی

و در مورد پسره هم مطمئن باش هیچ غلطی نمی کنه 

دلیل مزاحمت چی بوده؟

نمیدونم

یارو بهم پیام میداد میگف دوست شو باهام

بعد که فهمید متاهلم شروع کرد به فحاشی و فرستادن پیامای جنسی

البته که من مطمئنم خبر داشت از متاهل بودنم

داد می‌زنه تاپیک فیکه

ده سالتم باشه بازم مسخرست تو مکان عمومی هم نرفتن بخاطر یکی که چهارتا پیام داده

برای همه زنا این مزاحمت پیش اومده 

اگه اینطوریه همه خودمونو زندانی کنیم دیگه

تراوشات ذهنیتونو اینجا نریزید

شوهرت به فکرته که میگه 

ارشد میخونی؟اسی چقدر درس میخونی😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
به نظرم خیلی سخت گرفتی بابا دنیا هم اینقدر بلبشونیست که تو اینقدر بترسی

نمیتونم

همش حس میکنم یکی استاکم میکنه

یکی دنبالمه

به گوشیم اس ام اس میاد میترسم

گوشیم زنگ میخوره عصبی میشم

اصلا نمیدونم چرا دارم اینجوری میشم کم کم