2777
2789
عنوان

همسرم یه جور مسخره ای باهام برخورد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2501 بازدید | 91 پست
نمیتونمهمش حس میکنم یکی استاکم میکنهیکی دنبالمهبه گوشیم اس ام اس میاد میترسمگوشیم زنگ میخوره عصبی می ...

برو مشاور 

مگه پسره تعقیبت میکرد؟

اگر جوابتو ندادم بدون ارزشش رو نداشتی باهات وارد بحث بشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داد می‌زنه تاپیک فیکهده سالتم باشه بازم مسخرست تو مکان عمومی هم نرفتن بخاطر یکی که چهارتا پیام دادهب ...

باشه عزیزم

شمام ایشالا یه این مدلی به سرت بیاد که یه نفر ۹ ماه تمام بی خیالت نشه تا بفهمی فرق فیک و غیر فیک چیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مزاحمه شمارتو از کجا داشت؟

همسرت درست میگ خ سخت میگیری ی مزاحمت بود تمام شد البته یکمم حق داری پسره چ بی شخصیت بوده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

جای تو نیست برای همین فکر میکنه شلوغش کردی،ولی تو برو پیش مشاور،ازش دلگیر نشو اونم برات ناراحته که ع ...

به خدا دست خودم نیست

دارم عقلمو از دست میدم

اوایلش اصلا این جوری نبودم

هرچی میگذره بیشتر دارم استرسی میشم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مزاحمه شمارتو از کجا داشت؟همسرت درست میگ خ سخت میگیری ی مزاحمت بود تمام شد البته یکمم حق داری پسره چ ...

این میومد تو آزمایشگاه استاد من تو دانشگاه من که دوستاشو که ورودی جدید ارشد امسالن ببینه

و مال دانشگاه منم نبود یارو

بعد من تو اون آزمایشگاه یه میز دارم

ترم زمستون یه فرم واسه حذف نمره از معدلم پر کرده بودم که بدم آموزش،شمارم روی فرم بود

بعد گذاشته بودمش تو کشوی میزم و وقتی رفتم خونه یادم رفت ببرم

این یارو کشوی میز منو باز کرده بوده و از فرم من عکس گرفته بوده

خب خداییش کدوم آدم نرمالی تا این حد پیگیر یه نفر میشه که بیاد وسایلشو بگرده؟

سلام عزیز جان دغدغت و ترست به جاست ولی بیشتر از این به ترست بها نده ببین توی جامعه اینطور آدما زیادن ...

سلام

واقعیتش عزیزم رزمی اینا فک نکنم به درد بخوره

ولی من کلا استرس گرفتم

چون با آدم نرمال طرف نبودم

یارو روانی بوده

تو جلسه حراست به رییس حراست دانشگاه من و خودش اعتراف کرد که من کشوی میز این خانومو تو آزمایشگاه میگشتم و شمارشو از رو فرم برداشتم

من همش حس میکنم یه روانی دنبال منه و ولم نمیکنه

نترس گلم.مگه الکیه؟سعی کن ماجرارو فراموشش کنی تا ترست بریزه

نمیتونم

کلا عصبی شدم سر این ماجرا

بعد میدونم مسخرس

ولی انگار هی حس کنی یکی دنبالته

تو مجازی تو واقعیت

نمیدونم چطوری بگم اصلا

باید شوهرت بزاری روسرت حلوا حلواش کنین بت گیر داده ن اذیتت کرده تازه بفکر سلامتیه بابا دختر انگار یچ ...

خب قاعدتا به من نباید گیر بده

اون مزاحم من شده

من که چیزی واسه گیر دادن ندارم

شوهرت به فکرته که میگه ارشد میخونی؟اسی چقدر درس میخونی😂😂

آره ارشدم

نه درس نمیخونم راستش

درسام تموم شدن دیگه

سخت گرفتی خیلی خودتو از همه چی انداختی کسی که به خاطر دو خط فحش از زندگی نمیوفته

ببین مسئلم اینا نیس

این آدم یه بار بهمن ماه اومد تو تلگرام فحاشی کرد و پیامایی با محتوای جنسی داد که من اون موقع فقط بلاک کردم

دوباره بعد ۹ ماه پیداش شد و این بار با sms دادن و زنگ زدن به گوشی من تو ساعت ۳ صبح

خب آخه کدوم آدمی تا این حد پیگیره که برای یه زنی که باهاش صنمی نداره تا این حد پیش بره؟