2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه خشبحالشون حالا سفید کنیم صورتی رم حنا قرمز میگن خوبه 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣توروحت حالا چرا صورتی من صورتیم چ فرقی داره بخدا بعدا میبینی مهم نیس توی زندگیتو میگما

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
گفتم نمیدونم صورتی کنه یا ن ولی سفد میکنه خودم ک نرفتم بقیه رفتن مث اینکه راضیم هستن

افرین این درسته روشن میشه  .میشه همرنگ پوست 

من فقط لیزر مو کردم روشن شد .شد همرنگ پوستم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣توروحت حالا چرا صورتی من صورتیم چ فرقی داره بخدا بعدا میبینی مهم نیس توی زندگیتو میگما

خشبحالت بخدا 

چون پارتنرم سفید و صوزتیه بخاطر همین 

اون اگ تیره بود بخدا مهم نبود

افرین این درسته روشن میشه .میشه همرنگ پوست من فقط لیزر مو کردم روشن شد .شد همرنگ پوستم

منم دارم میرم لیزر حالا تا ببینم اخرش چی میشه

خشبحالت بخدا چون پارتنرم سفید و صوزتیه بخاطر همین اون اگ تیره بود بخدا مهم نبود

بخدااا بریم توی زندگی الا مهم‌نیسسس من هزاران لباس خواب گرفتم اصلا نذاشت بپوشم گفت لخت بیا لباس چیه

خشبحالت بخدا چون پارتنرم سفید و صوزتیه بخاطر همین اون اگ تیره بود بخدا مهم نبود

مگه آقایون هم صورتی میشن😐🤣

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

صورتی ؟

والا این صورتی مورتی دروغه پوست کجا صورتی بشه آخه 

برای فروش محصولات این اراجیف در میارن

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم