2777
2789

از نظر شرع اسلام زن وظیفه انجام کارهای خونه رو نداره چه برسه به اینکه یه سری ها میگفتن طلاقش بده و اینا...

اینکه زن در خونه کار کنه عرف هست 

درکل حتی موقع طلاق زن میتونه اجرت المثل بگیره بابت کارهایی که درخانه اقا انجام داده✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن مسئول کارهای دیگران تو خونه نیست و میتونه بابت کارهای خونه و آقا اجرت المثل بگیره ولی مسئول کارهای خودش تو خونه حتما هست و باید رعایت کنه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
شما کسی رو تا حالا دیدی دست ب سیاه و سفید نزنهیا اجرت ب قول خودت بگیره؟

اره اونایی که وکیل درست و حسابی داشتن طرف شوهره رو از،خونه فراری داد مرده رفت خونه پدرش نشست عدم تمکین زن برا زن اما باز بازنده بود میدونی چرا؟چون زن ترک خانه زد برای مرد درواقع زن تو خونه بودو مرد گذاشته رفته پس زن بی تقصیره تازه خطر جانی هم نداشته فقط با رفتار فراریش داد

بابت حموم نرفتن چ فتوایی داری؟

این بهداشت شخصیه من صرفا اینو گفتم برا اونایی که فکر میکنن زن کلفته اگر نه یه زن اگر به کارا خونه نرسه حداقل به بهداشت فردی باید برسه اتفاقا من میگم خانما تو خونه هم باید حسابی به خودشون برسن تا مرد برای برگشت به خونه ذوق داشته باشه 

من اون تاپیکو خوندم.کار نکردن با کثیفی و شلختگی و تنبلی فرق داره.اینکه آدم حمام نره اینکه آدم کمد لباس خودشو تمیز نکنه اینکه یه چیزیو برداره سر جاش نزاره اخه چه ربطی به قانون و شرع داره؟آدم شلخته رو هیچکی نمیتونه تحمل کنه.

مردا چی؟ کار کنن یا نکنن؟

مرد وظیفشه کار کنه و خرجی زن رو بده اما کار خونه وظیفه جرد نیست بعدم بحث رو به بیراهه نبر من صرفا حرفم چیز دیگه بود چون خانماییو دیدم که فکر میکردن وظفیشون و تمزکاری خونه حتی از بهداشت فردی و خودشون هم مهمتره و بحث اونجا بیشتر سر کارهای خونه بود نه بهداشت فردی!

من اون تاپیکو خوندم.کار نکردن با کثیفی و شلختگی و تنبلی فرق داره.اینکه آدم حمام نره اینکه آدم کمد لب ...

من راجب کار خونه حرف زدم نه بهداشت فردی و بنظر خودمن اون آقا حق داره ولی روی صحبتم با خانمایی بود که فکر میکنن کارای خونه حتی از،رسیدگی به خودشونو همسرشون مهمتره اون خانم شاغله؟درست وقت نداره به کار خونه برسه میگیم این قاعده درسته اما میتونه به بهداشت فردیش برسه درسته اینا حرفامو دوباره بخونید متوجه میشید 

درچنین مواقعی اگر زن نخواد کار کنه یا درخواست خدمتکار داشته باشه میتونن خدمتکار بیارن 

همچین ادمایی هرچقدم سنشون بالابره عوض نمیشن پس بجای طلاق عاطفی باید دنبال یه راه عاقلانه و درست و درمون باشن بقول خودت زن کار نکنه و مرد هم وظیفش نیست پس یا زن باید طبق عرف و بقیه خانما زندگیش و تمیزی براش مهم باشه یا خدمتکار بگیرن یا هم کلا حدا بشن چون اسیبی که طلاق عاطفی به بچه میزنه کمتر از طلاق نیست !

دلم واسه اون اقاسوخت عجب موجودوحشتناکیوتحمل میکنه

من هیچ جا دلم کباب نشد جز اونجا که بحث بهداشت فردی اومد دسط واقعا اقایونی که همسراشون به خودشون نمیرسن و بهداشت فردیشونم رعایت نمیکنن گناه دارن 🤦‍♀️😂

من هیچ جا دلم کباب نشد جز اونجا که بحث بهداشت فردی اومد دسط واقعا اقایونی که همسراشون به خودشون نمیر ...

بجزبهداشت فردی شماخودت میتونی تویه خونه کتیف ونامرتب ارامش داشته باشی حداقل میتونه همکاری باشوهرش داشته باشه یابخشی ازکارهاروانجام بده سختترهاروبسپاره به مستخدمی کارگری چیزی....