2777
2789

یک مقدار پس انداز دارم نمیخوام نقد نگهش دارم. میخوام حتما سود داشته باشه برام. خودم عاشق انگشترم ولی خانواده میگن حیفه برای طلا زینتی بخری. برو ربع سکه بخر که سود کنی. نمیدونم چیکار کنم به نظرتون انگشتر بخرم سودی داره در آینده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست دوم دوست ندارم میخوام از این مدل های جدید بگیرم

من شهر شما رو نمیدونم ولی اینجایی که من هستم چند تا مغازه که دست دو میفروشن طلاهاشون همه شیک و به روز و تمیز هست.اتفاقا ماه قبل یکم پول داشتم ازین انگشترای ساده مینیمال خریدم.گفت خیلی‌هاشون نو هستن که مشتری فقط به عنوان پس انداز خریده و فروخته و بقیه رو هم میشوریم و پرداخت میشه.منظورم اینه اونجور که فکر میکنی زشت و کهنه نیستن.

سلام دوست خوبم، ببین خانواده درست میگن، چون طلافروش واسه طلای زینتی حدودا 20 شاید تا 30 درصد بیشتر از قیمت طلا به دلایل مختلف ازت پول میگیرن، مثلا اگه انگشتر دو گرم طلا باشه، تو باید پول 2/5 گرم طلا رو بهشون بدی و بعدا که بخوای بفروشی هم پول 2 گرم طلا رو بهت میدن، خب یعنی این وسط یه پول اضافه ای تو دادی

ولی تو وقتی ربع سکه میگیری، دیگه خبری از اون 20 - 30 درصد پول اضافه نیست

خیلی ساده بگم، اگه سرمایه گذاری واست اولویته، باید ربع بگیری، اگه انگشتر داشتن واست اولویته که الکی خودتو گول نزن و انگشترو بخر
البته در هرصورت طلا تو رو به سود میرسونه ولی وقتی اولویتت سرمایه گذاری باشه، مشخصا به فکر سود بیشتری و با انگشتر سود کمتری میکنی اونم تو بازه زمانی طولانی تر

سلام دوست خوبم، ببین خانواده درست میگن، چون طلافروش واسه طلای زینتی حدودا 20 شاید تا 30 درصد بیشتر ا ...

ممنون از راهنماییت. میشه به تاپیک آخرم سر بزنی در مورد همین موضوعه