2777
2789
عنوان

پزشکی درساش در چه سطحی هس

158 بازدید | 25 پست

درس هاش چطوره؟ کشیک هاش؟ سختن؟

امتحانای تخصصش واسه چشم و سونو و ... نسبت به کنکور در چه سطحیه؟

میشه شب امتحانی خوند؟

علاقه دارم بهش، خیلی رشته پرکاربرد و باکلاس هس

خیلی ببخشید ولی در حد پارگی

خیلی سنگینن درساش

البته خب همه رشته ها سختن 

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم دیگه تو این دوره زمونه سخت باشه

چون دیروز نوشته بود شصت درصد پزشکا سهمیه ای هستن

بعدم اکثرشون دائما تو سایت هستن یعنی درساشون اسونه که میرسن بیان اینجا

من امتحان و درس داشتم یه ماه سبیلام مثل چنگیز میشد لپ تاپ روشن نمیکردم همش پای درس بودم 

شب امتحانی میشه پاس شد ولی نمیشه تاپ بود

امتحان تخصص سخت بوده از قبل ،این سالهای اخیر برای رشته های خاص سخت تر هم شده مگر سهمیه ای باشین که راحت سر میخورید میرید داخل

حوصله و عشق میخواد

چقدر سخته؟ میشه ۱ روز قبل امتحان خوند؟ کشیک هاش چطورن؟

یک روز قبل از امتحان ک فک نکنم خیلی زیادن اصلا نمیشه تو یه روز خوند درمورد کشیک هاشم نمیدونم والا

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

شب امتحانی میشه پاس شد ولی نمیشه تاپ بودامتحان تخصص سخت بوده از قبل ،این سالهای اخیر برای رشته های خ ...

امتحان تخصص نسبت به کنکور در چه سطحیه واسه رشته های خوب؟

شب امتحان بخونی میشی یه دکتر بی سواد که هیچی بارش نیس و با جون آدما بازی میکنه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
فکر نکنم دیگه تو این دوره زمونه سخت باشهچون دیروز نوشته بود شصت درصد پزشکا سهمیه ای هستنبعدم اکثرشون ...

دقیقا

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛