2777
2789
عنوان

هرکی دسش نمک داره بیاد

121 بازدید | 14 پست

برای هرکاری که میکنید بقیه قدردانن

چیه رازتون

درمورد اشپزی اینا رو هوش مصنوعی گفته

قدیمیا برای اینکه "دستشون نمک داشته باشه" یه سری رسم و باور داشتن:

🔹 رسم اول: نمک سر سفره

می‌گفتن اگه کسی فکر می‌کنه دستش نمک نداره، یه دونه نمک از سر سفره برداره، سه بار بسم‌الله بگه و بذاره روی زخم یا روی چیزی که تازه خریده، بعد بخوره یا استفاده کنه. این‌طوری دستش برکت پیدا می‌کنه.

🔹 رسم دوم: نون و نمک دادن

خیلی‌ها برای برکت دست، یه تیکه نون و نمک به کسی می‌دادن (مثلاً به همسایه یا رهگذر). باور داشتن که این کار باعث میشه دست آدم همیشه پر برکت بمونه.

🔹 رسم سوم: دعا

یه دعای ساده هم بود:

«اللهم بارک لی فی یدی» 🙏

یعنی خدایا در دست من برکت قرار بده.

🔹 رسم چهارم: شروع با بسم‌الله

قدیمی‌ها می‌گفتن هر کاری رو با "بسم‌الله" شروع کنی، دستت نمک‌دار میشه و کارهات برکت پیدا می‌کنه.

امروزی تر

🔹 ۱. شروع با بسم‌الله

هر کاری می‌خوای شروع کنی، حتی کوچیک (مثل آشپزی، خرید، یا هدیه دادن)، اول تو دلت بگو: «بسم‌الله الرحمن الرحیم». این خودش مثل نمک دست عمل می‌کنه.

🔹 ۲. نمک روی نون

یه تیکه نون بردار، یه ذره نمک روش بپاش، بسم‌الله بگو و بخور. قدیمیا اینو نشونه‌ی برکت دست می‌دونستن.

🔹 ۳. نون و نمک بخشیدن

گاهی وقتا یه تیکه نون و نمک یا حتی خوراکی کوچیک (مثلاً شکلات) به کسی بده. لازم نیست زیاد باشه، مهم اینه با دل خوش باشه.

🔹 ۴. شکرگزاری

هر وقت چیزی به کسی دادی یا کاری کردی، توی دلت بگو: «خدایا شکرت که تونستم». این باعث میشه دستت همیشه "نمک‌دار" بشه.

🔹 ۵. دعای کوتاه

گاهی وقتا دستتو بالا بگیر و بگو:

«خدایا برکت و نمک رو در دستم قرار بده، هرچی می‌بخشم، زیادتر برگردون».

نمک رو زخم😑😑

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ازونا نشیم که بقیه میگن طرف نمک رو زخم میپاشه😁

اصلا دلم ریش ریش شد خوندمش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

«خدایا، برکت رو در دستم جاری کن،

محبتم رو شیرین کن،

و کاری کن هرچی می‌بخشم،

با شادی و خیر بیشتر برگرده پیشم.» 🌿

این دعا رو می‌تونی وقتی چیزی می‌دی، یا حتی موقع آشپزی و خرید زیر لب بگی.

من که دیدم هر کی پر رو تر و بی ادب تر و گستاخ تر بوده دستش نمک داشتهانگار چون از اونا انتظار خوبی ند ...

اخ دقیقاا حرف دل منو زدی

اونا که سلیطه ترن انگار دسشون نمک داره بقیه قدردانن،ماها نه 🥲

این چت جی بی تی م یه چیزیش میشه ها🤨

اره

خاک تو سرش برینه!

یعنی جومونگ چقد نون و نمک بخشیده بود ک خدا ی کوه نمک بهش عطا کرد

هار هار چقد با نمکم من :/ (شوخی شوهر عمه ای)

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

یعنی جومونگ چقد نون و نمک بخشیده بود ک خدا ی کوه نمک بهش عطا کردهار هار چقد با نمکم من :/ (شوخی شوهر ...

😁 حالا یه چیزز بیربط 

باورت میشه بااینهمه تکراری که پخش شد جومونگ و من ندیدم حتی یکبار؟

مختار هم همینطور 

ببین حرف از نمک رفت تا کجا