2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 43 پست
اگ پول باشه همههههه چیزو میشه درست کرد مثه تیپ و هیکل و قیافه ....مردیم ک پول نداره اصلا اعصاب نداره ...

با اون تیکش که مردیم که پول نداره اخلاق نداره نوافق نیستم مگه هر کی پولنداره بد اخلاقه ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اون تیکش که مردیم که پول نداره اخلاق نداره نوافق نیستم مگه هر کی پولنداره بد اخلاقه ؟؟؟

عزیزم این ی واقعیته اصلا آدمی ک پول نداره هزاااااااار مشکل داره تو این دوره زمونه 

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪
عزیزم این ی واقعیته اصلا آدمی ک پول نداره هزاااااااار مشکل داره تو این دوره زمونه 

مگه ادم بی مشکلم داریم برعکس پولدارا بیشتر مشکل دارن هر که بامش بیش برفش بیشتر

جوری که میگید شما با کسی ازدواج میکنید برا پولش میکنید  

ن ولی پول اولویت اولمه چون رفاه میخوام 

چون دلم میخواد شوهرم قدرت داشته باشه و دستش جلو بقیه دراز نباشه چون قدرت مرد ب پولشه چون دلم نمی‌خواهد ب فکر نون شب بچم باشم ک آیا جور شه آیا نشه چون تو جامعه ای زندگی میکنم ک اگ بی پول باشی خارت میکنن ن احترام داری ن .....

شعار دادن آسونه ولی واقعا شما میتونی بدون پول زندگی کنی

مگه ادم بی مشکلم داریم برعکس پولدارا بیشتر مشکل دارن هر که بامش بیش برفش بیشتر

شما با پول بهتر میتونی مشکلتون و حل کنی یا بی پول 

ن ولی پول اولویت اولمه چون رفاه میخوام  چون دلم میخواد شوهرم قدرت داشته باشه و دستش جلو بقیه د ...

پول خوبه اما به اندازش به فکر نون شب بچت باشی مگه میحوای با گدا ازدواج کنی از نظر من مردی خوبه که بره کار کنه هر ماه یه مبلغی و به عنوان حقوق داشته باشه و اخلاق رفتار داشنه باشه با خانواده ی خوب 

پول خوبه اما به اندازش به فکر نون شب بچت باشی مگه میحوای با گدا ازدواج کنی از نظر من مردی خوبه که بر ...

دقیقا منظور منم همین اندازه پوله 😁چون الان بیشتره پسرا ک وقت ازدواجشونه بیکار و بییییییی پولن

خخخخخ خسته نباشی از اول بگو به اندازه مول

آخه الان میرن خواستگاری واسه پسری ک لیسانس داره ولی ن کار داره ن ماشین ن پول واسه رهن و کرایه ی خونه ....خب گدا ب همین میگن دیگ چون مجججججبوره دستش جلو باباش دراز باشه