2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 43 پست
 جذبه     قد و هیکل و قیافه

قد و هیکل و قیافه داشته باشه اخلاق نداشته باشه رفتار نداشته باشه بهت محل نده بد دهن باشا خوبه ؟؟؟اون هیکل و قد و قیافشو میخوای چکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما امشب همه جا هستین شاهزاده سوار بر مازاراتی سفیدت نیومد سراغت 😜😜😜

😁😁😁

نه هنوز😩😩😩

ی زمانی تو مجازی ب جنسیت ادما شک میکردیم الان باید ب ادم بودنش شک کنیم...وقتیکه حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:/
قد و هیکل و قیافه داشته باشه اخلاق نداشته باشه رفتار نداشته باشه بهت محل نده بد دهن باشا خوبه ؟؟؟اون ...

مال من که این گزینه هارو داره راضیم هستم اخلاقشم دوست دارم ..واسه من قد و هیکل خیلی مهمه فک کن اخلاق داشته باشه قد و هیکل نداشته باشه اون خوبه؟

یــک وقت هایـی دست و دلم به زندگــی کـه هیــچ، به حـرف زدن با آدم ها هم نمی رود..!

اگ پول باشه همههههه چیزو میشه درست کرد مثه تیپ و هیکل و قیافه ....مردیم ک پول نداره اصلا اعصاب نداره ک بخواد اخلاق داشته باشه 

پووووووووووووول حددددد اقل ب اندازه ای ک خونه ی پدرت داشتی

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪

اگر شما سه تا خواستگار داشته باشین یکی پول و ثروت داره اخلاق نداره یکی اخلاق داره قیافه داره کم پوله یکی همه چی داره قیافه نداره با کدونش ازدواج میکنین