2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا خدا به ینفر انقد سختی میده به ینفر انقد خوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 77 پست
من تو ۳۰ سالگی ب این حرفت رسیدم دیر بود اما خب حداقل ازاینجا ب بعد میدونم ک باید چطور کناربیام بامشک ...

خداروشکر عزیزم.مهم اینه به این نکته و باور رسیدی،خیلیا از شما هم سنشون بیشتر هنوز این نکته رو متوجه نشدن‌.امیدوارم خوش بدرخشین❤️

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

کاش میشد توضیح بدم برات که قانع بشی حوصله ندارم بخدا اما تهش طرز فکرت خیلی اشتباس‌ اولین اشتباهت که ...

شاید اینجوری باشه که میگی

ولی اگر داستان منو هم بدونی قطعا اینجوری نمیگی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مَنْ كَانَ يُرِيدُ حَرْثَ الْآخِرَةِ نَزِدْ لَهُ فِي حَرْثِهِ ۖ وَمَنْ كَانَ يُرِيدُ حَرْثَ الدُّنْيَا نُؤْتِهِ مِنْهَا وَمَا لَهُ فِي الْآخِرَةِ مِنْ نَصِيبٍ

کسی که زراعت آخرت را بخواهد، بر زراعتش می افزاییم و کسی که زراعت دنیا را بخواهد، اندکی از آن را به او می دهیم، ولی او را در آخرت هیچ بهره و نصیبی نیست.

آیه قرآن هست با این مضمون که هر کسی زندگی دنیا رو بخواد خدا بهش میده و هر کسی هم زندگی آخرت رو بخواد ...

من که همش عذاب وجدان دارم که شاید با این همه ناامیدی اون دنیا هم خوش نباشم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

هر که دراین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند من خودم خیلی سختی کشیدم اما آخرش خوب شد خدا راشکر ...

کاش برای منم اینجوری بود 

عدالت در مسیر میسر نمیشه عدالت برای زمان قضاوت و پاداشه و اینکه شاید شما ظاهر زندگی بقیه رو میبینین ...

من ۸ ساله زندگیم زیر و رو شده 

کاش حداقل یه گوشه ای طعم راحتی رو میچشیدم

انگار خوشبختی بدبختی ژنتیکی ادم بدبخت همیشه بدبخت بدشانس خوشبختم خوش شانس یکی میبینی همه خونوادش خوش ...

دقیقااااااا

خداروشکر عزیزم.مهم اینه به این نکته و باور رسیدی،خیلیا از شما هم سنشون بیشتر هنوز این نکته رو متوجه ...

قربونت برم تموم این سالها گریه خودخوری مقایسه اماخب چیزی عایدم نشدولی الان حالم واقعا خوبه خداروشکر ک از اون روزا گذشتم چقدر خوبه تو این سن فهمیدی اینارو شما نصف راه رو رفتی  

کاش برای منم اینجوری بود

من یه جوری شد وسط این مشکلات به امام زمان فکر کردم اصلا قبلا نمشناختنش اما الان حسش میکنم از این نظر خوب شد برام تو هم متوسل شو به امام زمان امام زنده و حاضر 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

میدونم منظورتو،دنیا رو زیاد جدی نگیر عزیزم.نه خودمون قراره اینجا بمونیم نه غمامون.ما فقط اومدیم رشد ...

بخدا خیلی زندگی بعضیا راحت تره 

ولی اینم که من به مشکلات بی توجه باشم نمیشه ادمیم سنگ که نیستم خیلی بریدم 

منم تقریبا ازهمون سالا بود دقیقا بعد کنکورم دیگه مردم نتونستم زندگی کنم نتونستم دیگه اروم‌بشم این۶سا ...

خدا رحمت کنه همسرتو 💔💔💔

دقیقابعد من واقعا حسود نیستم ولی دیگه یه چیزایی که دیگران دارن برام حسرت شده

صبر کن کم کم یاد می گیری می افتی رو غلطک...ولی هر چه سن بالاتر بره متاهل و بچه دار باشی زندگی بازم چالش های جدید میاره...آدم تا از دنیا می ره سختی می کشه