2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا خدا به ینفر انقد سختی میده به ینفر انقد خوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 77 پست
ما ی اشنایی داریم کارخونه دارن. ی دخترشون خودکشی کرده‌.اگ زده بود الان چهل پنجاه سالش یود شاید. زندگ ...

کاش مشکلم پول بود 

راضی ام به همین وضعیت ولی کاش دلم خوش بود 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

کاش میشد توضیح بدم برات که قانع بشی حوصله ندارم بخدا 

اما تهش طرز فکرت خیلی اشتباس‌ 

اولین اشتباهت که جار میزنه و زندگیتو زهرمارت کرده مقایسس

دوم نگاهت به خدا 

من نخواستم عیبی چیزتو به روت بیارم عزیز دلم ما همه داری نواقصی هستیم کامل نیستیم 

اما تلاش برای تکمیل خودمون و رفع اشتباهاتمون می‌تونه موثر باشه 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه قرآن هست با این مضمون که هر کسی زندگی دنیا رو بخواد خدا بهش میده و هر کسی هم زندگی آخرت رو بخواد آخرت رو خدا بهش میده

من فک میکنم اونایی که دنیا رو انتخاب کردن تو این دنیا خوشن و مشکل آنچنانی ندارن ولی اون دنیا براشون سخته در عوض

عدالت تو این دنیا یه جوک خنده داره.هر کی میگه هست میخواد دل رنجیده خودش رو آروم کنه

دقیقا💔💔💔

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

هر که دراین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند 

من خودم خیلی سختی کشیدم اما آخرش خوب شد خدا راشکر نه از نظر دنیوی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

من از۱۸سالگی که الان۲۶سالمه تقریبا جزدرد وغصه چیزی نصیبم نشده زندگیم اونقد پر تلاطم و اونقد عذاب اور ...

منم همینطور بخدا احساس میکنم روحم از ۱۸ سالگی از اون شب یلدا ۹۷ لعنتی به بعد مرد 

خستم از همه چی دیگه از دووم آوردن هم خستم 

منم دقیقا همسن شمام تو همینایی که گفتی لنگ میزنم ولی اگه واقعا دوست داری حالت خوب شه خودتو با هیچ آد ...

من تو ۳۰ سالگی ب این حرفت رسیدم دیر بود اما خب حداقل ازاینجا ب بعد میدونم ک باید چطور کناربیام بامشکلاتم 

عدالت یعنی به میزان تحمل هر کسی نه یکسان

مگه آخه منم کوه بودم چرا تو هیچی شانس نداشتم 

عدالت در مسیر میسر نمیشه 

عدالت برای زمان قضاوت و پاداشه 

و اینکه شاید شما ظاهر زندگی بقیه رو میبینین یا تلاش هاشونو نمیبینین حتی اگر از وضعیت زندگی دیگران مطمئنم باشین به ادامه زندگی و آینده اونها علم ندارین 

ممکنه سختی های زندگی اونا در ادامه ی زندگیشون اتفاق بیفته 

مثلا یه آدم ۳۰ ساله رو در نظر بگیر که تا الان زندگی آرومی داشته و قراره بر فرض فقط ۵ سال دیگه عمر کنه 

ما میتونیم بگیم این آدم خوش شانس و خوشبخت مطلقه ؟

نه چون ممکنه تو همین ۵ سال سختی های زیادی در انتظارش باشه 

۵ سال چیه اصلا گاهی ۵ ساعت زندگی یه آدمو زیر و رو میکنه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

انگار خوشبختی بدبختی ژنتیکی 

ادم بدبخت همیشه بدبخت بدشانس خوشبختم خوش شانس 

یکی میبینی همه خونوادش خوشبختن همشون پیشرفت کردن یکی هم میبینی خودش بدبخت خونوادش هم مثل خودش عدالتی وجود نداره توی دنیا 

می‌دونم هزار بار با خودم مرور کردم ولی وقتی رفع نمیشه و یکی بهش اضافه میشه آدم پر از حس بد میشه

میدونم منظورتو،دنیا رو زیاد جدی نگیر عزیزم.نه خودمون قراره اینجا بمونیم نه غمامون.ما فقط اومدیم رشد کنیم و راه خوب زندگی کردنو پیدا کنیم تا ارزشمند باشیم.اونقد خونسرد و قوی باش که به غمات فقط یه پوزخند بزنی.تویی که تا اینجاشم پشت خودت بودی و روزایی رو گذروندی که فکرشو نمیکردی ازش زنده بیرون بیای مطمئن باش هر رنجی رو میتونی تحمل کن و قوی تر از قبل اون رنجو رد کنی.خودتو دست کم نگیر،هیچوقتم توقع نداشته باش زندگی بهت آسون بگیره چون به هیچکی آسون نگرفته

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

میلیونها سلول تو بدنت در حال فعالیتن تا تو زنده باشی.پدر و مادر و خانواده داری؟شغل داری؟سقفی روسر دا ...

درست میگی ولی آدم به یه جایی میرسه که اینا براش مهم نیست 

هر بار نشه آدم دق میکنه 

خانواده داشتن با خانواده سالم و حمایتگر داشتن فرق داره تقریبا همه مشکلات من از طرف خانواده است 

اره واقعا یادمه زمان دبیرستان لنگ یه پالتو بودم تو سرمای زمستون با یه دونه بافت قدیمی کهنه سر میکردم ...

نمی‌دونم 

منم همیشه یه مشکل بزرگ خیمه میزنه رو زندگیم 

منم همینطور بخدا احساس میکنم روحم از ۱۸ سالگی از اون شب یلدا ۹۷ لعنتی به بعد مرد خستم از همه چی دیگه ...

منم تقریبا ازهمون سالا بود دقیقا بعد کنکورم دیگه مردم نتونستم زندگی کنم نتونستم دیگه اروم‌بشم این۶سال اخیر هم دیگه اوجشه بعد فوت همسرمم که کلا زندگیم تباه شد همش میگم خدایا جای این همه بدبختی بهم ارامش بده

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن