فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 عنوان به نظرتون چرا خدا به ینفر انقد سختی میده به ینفر انقد خوشی 851 بازدید | 77 پست چرا زندگی اینجوریه؟ یسری خیلی راحت به همه چیز میرسن و زندگی آروم و راحت دارنولی یسری مثل من چندین سال پشت سر هم سختی و مشقت؟ احساس میکنم از ۱۵ سالگی تا الان که دارم ۲۳ میشم آرامش واقعی نداشتم چرا واقعا؟ پس عدالت چی میشه؟ خیلیاش دست من نبوده تقریبا همش سختی های زندگی تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1404/06/24 | 22:39 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمیتا1364 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1242 من ۳۹سالم از وقتی که ازدواج کردم زندگیم سیاه تباه خاری غم اشک بوده.... حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 سوال منم هست یچیز ساده رو برای ما زیادی دیده دقیقابعد من واقعا حسود نیستم ولی دیگه یه چیزایی که دیگران دارن برام حسرت شده تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 6029 بنظرم همه چی به باورامون برمیگرده خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 من ۳۹سالم از وقتی که ازدواج کردم زندگیم سیاه تباه خاری غم اشک بوده.... چرا آخه من نمیگم همه چیز عالی ولی همه چیزم انقد بد نهحقم نیست بقیه خیلی خیلی چیزا دارن که من واسه داشتنش باید آب بشم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 بنظرم همه چی به باورامون برمیگرده به نظر منم راستش کلیشه است باور چیه وقتی وضع زندگی گنده تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
fatemeha21 عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 6029 به نظر منم راستش کلیشه است باور چیه وقتی وضع زندگی گنده آخه مونده خوشبختیو تو چی بدونی.من به این نتیجه رسیدم زندگی قلق داره خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
mo_nam عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 2106 آخه مونده خوشبختیو تو چی بدونی.من به این نتیجه رسیدم زندگی قلق داره قلقش چیه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 آخه مونده خوشبختیو تو چی بدونی.من به این نتیجه رسیدم زندگی قلق داره به نظرت وقتی تلاش میکنی که خوشبختی رو در چیز هایی که داری ببینی اما وقتی همون چیز لنگ میزنه خوشبختی کنار یه عشق نداشتم و نشد هیچ وقتشغل مورد علاقه ؟ اونم خیلی راضی نیستم خانواده امن و راحت ؟ اونم نبوده کامل به چی باید آدم دل خوش کنه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
apple_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 13789 از کجا میدونی اونی که زندگیش ارومه در ظاهر خوشبخته اما در باطن زندگیش گیر و گرفتاری نداره ؟
آرمیتا1364 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1242 چرا آخه من نمیگم همه چیز عالی ولی همه چیزم انقد بد نهحقم نیست بقیه خیلی خیلی چیزا دارن که من واسه د ... منم بخدا همینم کاش یک مجرد بدبخت بودم تا یک مادر بدبخت حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15069 از کجا میدونی اونی که زندگیش ارومه در ظاهر خوشبخته اما در باطن زندگیش گیر و گرفتاری نداره ؟ یسریا رو دیدم که واقعا هیچ گیر و گرفتی ندارن یا اگرم دارن خیلی کم نباشه عجیبه ولی انقدم پشت هم ته بی عدالتیه من خیلی خوردم از این روزگار دیگه واقعا خستم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍