2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم بخاطر بچشه دار نشدن از همسرم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 37 پست
حق داری الان ناراحت باشی ولی به خدا توکل کن صبر کن دوره درمان همسرت طی بشه خوب دارو هاشو بخوره ان شا ...

ممنون عزیزم 

درست میکنم دو هفته ی بار 

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اگه آنقدر بچه دوست دارین چرا از بهزیستی نمیگرین خیلی تو اطرافیان دیدم خدا بعد بهشون نگاه کرد ...

من خیلی دوست دارم 

میگه صبر کن باز اگه نشد میاریم 

ممنون عزیزم درست میکنم دو هفته ی بار

باید هفته ای دوسه بار درست کنی عزیزم.ماهم یکی از اقواممون مشکل از آقاشون بود بچه دار نمیشدن آقا رو بستن به عسل و نخود.خداروشکر بچه دار شدن و الان ماشالا یه آقا زاده مثل ماه دارن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من خیلی دوست دارم خیلیییبهش میگممیگه صبر کن اگه تا سال دیگه نشد میریم

اگر همسرت خوبه اصلا به جدایی فکر نکن

بعدها میفهمی چقدر الکی تلاش کردی برای بچه

هیچچچچچچچچچچچچ وقت الان نمیتونی درک کنی چه مسئولیت سنگینی روی شونه هات هست با بچه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
چه کار قشنگییی اینقدر ذوق میکنم میبینم این موردا رو🥺

عزیزم 🥰🥰🥰

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اره

حالا توکلت ب خدا باشه

انشالله جواب بگیرین و بچه خودتو بغل کنی

ب امید خدا میشه 

اینقدر صبر کردی بازم یه مدت صبر کن مطمئن باش نتیجه صبرتو میگیری 

واسه بچه دار شدن هم خیلی راه هست هاااااا

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

ان شاءالله خدا بزودی یه بچه خوشگل و سالم و صالح بهتون بده🥲ولی عزیزم کنار همسرت باش، ببین اگه تو به ...

نمیدونم 

شاید

شایدم نه

باور کن عمیقا دلم سوخت برای شوهرت...

اول اینکه امیدت بخدا باشه

دوم هیچوقت بخاطر بچه قیدشوهرتو نزن

بچه داربشی که ایشالله میشی تهش تو میمونی باشوهرت

پشت شوهرت باش پیگیر،دکترباش الان علم خیلی پیشرفت کرده بی نتیجه نمیمونی عزیزم

راضیم ازتعداد بچهام فقط وقتی میبینم یکی بچه نداره قلبم درد میگیرهتعداد بچهامو نمیگم که بحث پیش نیاد

خدا حفظشون کنه عزیزم.ناراحت نباش خدا بخشندس ان شاءالله به کسایی که بچه میخوان میده

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤