2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭😭

83 بازدید | 11 پست

فردی خودم باهاش کات کردم الان دلم میخواد برگرده الان سه روز میگذره ازش خبری ندارم میگفت من و تو رو مرگ جدا می‌کنه ولی الان سه روز اصلا بهم پیم نداده خیلی دلم براش تنگ شده 🥲 

وسوسه میشم که پین بدم 

یعنی واقعا دوسم نداشت؟ 🥺 

به نظرتون برمی گرده یا کلا رفته 😭؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کات کردی اخهانلاین میشه چکت میکنه ؟؟

فک میکردم داره بهم دروغ میگه 

یه بار یه شماره بهش زنگ زد دست و پاشو گم کرد من گفتم کیه فلان نگفت بعد زنگ زدم دیدم یه زنه 

بعد فین خورد شماره ناشناسه من شک کردم 

گفتم بهم خیانت کردی فلان اون گفت فسم خورد ناشناسه 

ولی باور نکردم کات کردم 😭😭

از کجا بدونم چکم میمنه؟😭

فک میکردم داره بهم دروغ میگه یه بار یه شماره بهش زنگ زد دست و پاشو گم کرد من گفتم کیه فلان نگفت بعد ...

اخرش متوجه نشدم تو دچار شو تفاهم شدی نسبت بهش اگر لینه ک برگرد معذرت بخاه 

و بعدم اگه تو دعوا کردی و رفتی چیز بش گفتی باید خودتم برگردی 

مثلا ببین تو برنامه هایی ک باهم چت می‌کردید آن میشه دنبالت بازدید ببینه و.... شبا مخصوصا 

پر فایلی چیزی نزاشته

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

اخرش متوجه نشدم تو دچار شو تفاهم شدی نسبت بهش اگر لینه ک برگرد معذرت بخاه و بعدم اگه تو دعوا کردی و ...

میدونی یه شماره ناشناس بهش زنگ زد این وقتی این شماره رو دید دست و پاشو گم کرد من گفتم کیه فلان گفت نمی دونم گفتم زنگ بزن نزد گفت بیخال گفتم بینم شماره رو دیدم بعد الکی خودشو زد به مریضی که برو برام آب بگیر فلان من رفتم دیدم به کسی زود پیام داد 

من خیلی شک کردم گفتم داری بچه گول میرنی فلان گفت نبخدا اینا 

بعدش رفتم خونه به اون شماره زنگ زدم برنداشت چن بار 

خودش برگشت زنگ زد گفت بله بفرمایید زنگ زده بودیم گفتم شما با اون آقا نسبتی داری گفت نه بابا من اشتباهی گرفتم فلان ولی من باورم نشد 

گفتم دیگه نمی خوام ادامه بدم اون اصرار کرد فلان ولی من قبول نکردم 

بعدش کلا رفت بدون خداحافظی 😭

برم بهش بگم ضایع میشم آخه 

غرورم می‌کنه 😭😭

اخرش متوجه نشدم تو دچار شو تفاهم شدی نسبت بهش اگر لینه ک برگرد معذرت بخاه و بعدم اگه تو دعوا کردی و ...

میدونی یه شماره ناشناس بهش زنگ زد این وقتی این شماره رو دید دست و پاشو گم کرد من گفتم کیه فلان گفت نمی دونم گفتم زنگ بزن نزد گفت بیخال گفتم بینم شماره رو دیدم بعد الکی خودشو زد به مریضی که برو برام آب بگیر فلان من رفتم دیدم به کسی زود پیام داد 

من خیلی شک کردم گفتم داری بچه گول میرنی فلان گفت نبخدا اینا 

بعدش رفتم خونه به اون شماره زنگ زدم برنداشت چن بار 

خودش برگشت زنگ زد گفت بله بفرمایید زنگ زده بودیم گفتم شما با اون آقا نسبتی داری گفت نه بابا من اشتباهی گرفتم فلان ولی من باورم نشد 

گفتم دیگه نمی خوام ادامه بدم اون اصرار کرد فلان ولی من قبول نکردم 

بعدش کلا رفت بدون خداحافظی 😭

برم بهش بگم ضایع میشم آخه 

غرورم می‌کنه 😭😭

میدونی یه شماره ناشناس بهش زنگ زد این وقتی این شماره رو دید دست و پاشو گم کرد من گفتم کیه فلان گفت ن ...

اخه خیلی سخته تشخیص میدونی ببین دلت چی میگه 

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂