2777
2789

مامان من یه آدم با رابطه اجتماعی بالاست، با همه جور آدم سازش میکنه،هر کی بهش هر حرفی بزنه که ناراحت کننده باشه جوابشو نمیده،بشدت به دیگران احترام میزاره اما حرفای خونه رو هم هیچ‌جا نمیگه.مادرم خوبه ها ولی ازش ناراحتم که چرا به من سیاست یاد نداد؟چرا به من یاد نداد اوایل ازدواجم با شوهرم بحثم شد به کسی نگم؟چرا یادم نداد توهین هیچکیو بی جواب نزارم؟باید یادم میداد تو جمعی که بهم بی احترامی میشه بدون خجالت کشیدن اون جمعو ترک کنم.مادر من فقط بهم یاد داد خجالت بکشم،یاد نداد چجور شوهرداری کنم.ولی من اگه یه روزی دختر دار شم یه دختر با اعتماد به نفس،با عزت نفس بالا،قوی،محکم،قاطع،سرسخت،باسیاست و عاقل تربیت میکنم.اصلا رویه مامانمو در پیش نمیگیرم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

سایت برای شما ام کنده و گاهی قطع میشه؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل و آگاهی آدما به مرور پیشرفت می‌کنهخودشون چیزی بلد نبودن که به دخترشون هم یاد بدنتو آینده هم احتم ...

آره الانم اصلا انگار باهم تفاهم نداریم،همش میگه تو به من نکشیدی تو جواب بدی دیگرانو میدی اشتباه میکنی اینجور دوستاتو ازدست میدی.میگم خب ازدست بدن.من به همه نهایت احترامو میزارم و توقع دارم بقیه بهم احترام بزارن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

عقل و آگاهی آدما به مرور پیشرفت می‌کنهخودشون چیزی بلد نبودن که به دخترشون هم یاد بدنتو آینده هم احتم ...

آره الانم اصلا انگار باهم تفاهم نداریم،همش میگه تو به من نکشیدی تو جواب بدی دیگرانو میدی اشتباه میکنی اینجور دوستاتو ازدست میدی.میگم خب ازدست بدن.من به همه نهایت احترامو میزارم و توقع دارم بقیه بهم احترام بزارن

مادر منم هیچی بهم یاد نداد. اینو میزارم رو سادگیش که زن صاف و ساده و خوش قلبی هست. اما دیگه باید یه ...

نه هیچی،هیچی.حتی اجازه میداد من شب بخوابم خونه اقواممون.من بمیرمم نمیزارم بچم شبا جایی بمونه‌،باید بیاد خونه‌.میرفتم‌خونه اقوام بعد اونا هم از زیر زبونم حرف میکشیدن.یادم میوفته دلم میخواد خودمو خفه کنم

اگه همه تون نمیریزید سرم قیمه قیمه ام کنید

به نظرم سیاست داشتن یه چیز ژنی هست

باید به ارث برسه

که حداقل به من به ارث نرسیده

اونایی که یادم گرفتم جامعه یادم داد

یعنی یه بار ضربه خوردم یاد گرفتم