2777
2789

متنفرم ازشون امیدوارم بمیرن یتیم شم 😭

الان بهشون یه چیز ساده در حد دویست هزار گفتم بخرن بهم میگه برو یه شوهرت بگو بخره (من یکساله عقد کردم )

از وقتی عقد کردم بجز غذایی که تو خونه میخورم هزار تومن برام خرج نکردن 

شوهرمم شرایط عروسی گرفتن نداره مجبورم تحملشون کنم 😭تروخدا فقط برام دعا کنین از دستشون راحت شم 

نمی‌دونین چقدر سمی ان 😭

لعنتی عوض شو 

مامان بابای منم همینطور 

خدا کنه همین امشب جفتشون بمیرن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چطور میتونن اینقدر بد باشن 😭

مامان بابای من ۷۰ سالشونه دیگه وقت مردنشونه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

سرکار بری چی؟

سرکار رفتن یاد گرفتن هنر میخواد اونا برای وسیله ای که نیاز زندگیه پول نمی‌دن بعد پول میدن من برم چیزی یاد بگیرم ؟ یا میزارن خودم برم سرکار اینقدر سنگ مینذازن جلو پام که عمرا بتونم کار کنم

لعنتی عوض شو 

یعنی چون برات خرید نمیکنن بایدبمیرن؟چه دلیل محکمی.کارشون وحرفشون اشتباه ولی توهم خیلی بدحرف زدی

نه 

چون بهم ظلم میکنن

از وقتی عقد کردم کوچیک ترین چیز جز خورد و خوراک توی خونه رو میگن به شوهرت بگو چون ازم متنفرن و بهم ظلم میکنن

لعنتی عوض شو 

منم مث تو بودم

اگه میتونستن شاید بهم نون هم نمیدادن ولی خب خودم شاغل بودم میخریدم براخودم

من خودم جهازمو خریدم و اونموقع وقتی میخریدم انگار مامانمو دارم عروس میکنم انقد وسایلمو با حرص و ولع میخواست مجبور میشدم یا داد بیداد کنم بگم پولم کمه یا برا اونم بخرم

دم آخر پول سرویس چوبمو بابام برد گذاشت برا وام و کوتاه نمیومد بیخیالش بشه بده چوبمو بخرم ببرم چون سه روز بعد عروسیم بود و اونموقع یه پراید داشتم اونم شوهرم برده بود نمیاورد بفروشم سرویس چوبمو بخرم....

اوف چه دوران سمی بود 

خدارو شکر که تموم شد و من زنده موندم 🤣🤣

شوهرت هیچ پول تو جیبی بهت نمیده؟

چرا شوهرم میده ولی خب کمه خیلی نمیتونم که همه نیاز های زندگی رو باهاش بخرم میگم که فقط خورد و خوراک رو میدن

نمی‌دونم چطور اینقدر ظالمن

لعنتی عوض شو