2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینقدر دوست دارم یه موزیک غمگین جدید پیدا کنم در حین اینکه همه خوابن واسه خودم قطره قطره اشک بر ...

🥲اشک؟ 

باشه پیدا کردی برای منم اسمشو بگین اگه میشه 

با هم گریه کنیم😄

اشکال نداره چند تا عکس اینجا بذارم؟ حس خوبی دادن

مرسی منم از عکس عین اهنگ حس خوب میگیرم فقط بپا تعلیق نشیم امروز یه کاربری میگفت چرا تاپیک منو لایک کردی من اسکرین رو نشون میدم تا تعلیقت کنن

دلنگران اینکه کجام امروز دل کیارو به درد آوردم فردا چیکار باید بکنم که دو نفر حالش با بودن کنارم خوش ...

شخصیت جالبی دارید.خوب باش ولی دیگه انقد خودتو‌اذیت نکنه دیوونه میشی که پسرم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

🥲اشک؟ باشه پیدا کردی برای منم اسمشو بگین اگه میشه با هم گریه کنیم😄

گریه کردن عین لبخند زدن یه حس آرامشی داره 

باشه حتما 

ولی اگه میخای قدیمی گوش کنی که من همیشه گوش میدم اهنگ سوغاتی از هایده هست شاید مورد پسند این دوره زمونه هم نباشه

شخصیت جالبی دارید.خوب باش ولی دیگه انقد خودتو‌اذیت نکنه دیوونه میشی که پسرم

نه من عادت دارم به این رفتارم اذیت نمیشم فقط تو همین حالت خودم گم میشم😅

مرسی که منو پسر خودتون خطاب کردین اخه مادرم هم یه عمره بهم نگفت پسرم هی میگه اولیم سننینگ اوچین😂

نه من عادت دارم به این رفتارم اذیت نمیشم فقط تو همین حالت خودم گم میشم😅مرسی که منو پسر خودتون خطاب ...

یعنی چی.با وجود اینکه نسبتا با لهجتون‌اشنام اخرشو نفهمیدم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷