2777
2789

خودم اول میگم 

خونه ی مامانم مهمون اومده بود یه بچه ی ۲ یا ۳ ساله داشتن که پوشک می‌گرفتنش 

بعد اون بچهه تو پوشک رید 

مامانش اونو برد تو روشویی شست کل روشویی کثیف شد بعد اون عن هارو آب ریخت داد پایین 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من بره دستشویی،شاید زیاد مهمان نوازانه بنظر نیاد ولی من بدم میاد کسی بره دستشویی مجبور میشم همه جا رو بشورم،برای شام و ناهار واقعا قبلش تو خونه خودش بره،مگه مجبور باشه بیماری کلیوی داشته باشه یا چند روز بخواد بمونه که من دستشویی خودمون رو با اون عوض میکنم

رفت بچه اشو شست، ولی دست خودشو نه...

بعد بچه بزرگش می‌گفت مامانم میگه پی پی بچه تمیزه، دست شستن نمی‌خواد که🤦🏻‍♀️

مامانم همون لحظه پرتشون کرد بیرون... عاشقشم واقعا💆🏻‍♀️🤍

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭  به‌نام‌آزادی☝🏻

رفت در فریزر منو باز کرد هر چی گوشت چرخ کرده بود کشید بیرون گفت من میخوام کباب درست کنم

چون گفتم نمیشه تو تراس کباب درست کنید، دودش مزاحمت ایجاد میکنه، خودم سفارش میدم از بیرون

قهر کرد و غذا نخورد

شاید فک کنید بچه بود

خیر

مرد نزدیک ۴۰ ساله

نذاشت زن و بچشم غذا بخورن

پشت سرمونم رفت به همه گفت گدا بودن تو سفره‌شون هیچی واسه خوردن نبود رفتیم اونجا حقیر شدیم😑

بطری نوشیدنی رو داد دسته بچه کوچیک ۴،۵ ساله

بچه هم زد کلشو شتک کرد رو در و دیوار و فرش و مبل روشن 

باز من هیچی نگفتم، گفتم عب نداره پیش میاد بچه‌ست

برداشت یه پس گردنی زد به بچه

تهشم گفته بود الهام به بچم پس گردنی زد😐

مادربزرگ بچه که میشه دوست مادرشوهر من زنگ زده بود گله کرده بود مادرشوهر من آتیشی شده بود زنگ زده بود که الهام ازت توقع نداشتم چرا بچشو زدی

حالا بیا قانعشون کن من دستم به عتیقه‌شون نخورده مرتیکه سن خر پیرو داره بچه بازی در اورده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بنظر من بره دستشویی،شاید زیاد مهمان نوازانه بنظر نیاد ولی من بدم میاد کسی بره دستشویی مجبور میشم همه ...

نفسم نکشن تو خونت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نفس مشکلی نیس ولی باید برنامه ریزی کنن ۳/۴ساعت دعوت میشن به صرف شام قرار نیس تو اون چند ساعت روده و ...

واقعا وسواس مزمنه ها

جدی میگم

اینجور وسواس ها بدتر میشن

باید درمانش کنی چون زندگی رو برات سخت میکنه

من خودم داشتم

الان خیلی بهترم

واقعا وسواس مزمنه هاجدی میگماینجور وسواس ها بدتر میشنباید درمانش کنی چون زندگی رو برات سخت میکنهمن خ ...

اره دارم واقعا رو دستشویی حساسم خودمم بیرون و مهمونی نمیرم برم هتل هم اولین کاری ک میکنم دستکش میپوشم و دستشویی رو وایتکس میزنم