2777
2789
عنوان

خاستگاری و این چیزا

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 46 پست
دوستی که بهتره😜

نامزد نه اینکه عقد کنیم اینکه ارتباط داشته باشیم با خونواده ها و جامدن محکم شه ✌

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💜💜💜💜💜💜و اینم بگم طرز تفکر و اخلاقم و قیافم شبیه ۲۱ ساله هاس و همه فکر میکنن ۲۱ سالمه و اون اقام خیلی پخته تر از سنشونن 💜💜💜💜💜💜💜

نامزد نه اینکه عقد کنیم اینکه ارتباط داشته باشیم با خونواده ها و جامدن محکم شه ✌

آها بزار دانشگاه قبول شی بعد بگو بیاد با خانواده ت صحبت کنه

عجله نکن بزار منتظر باشه واسه بهت رسیدن😊

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
آها بزار دانشگاه قبول شی بعد بگو بیاد با خانواده ت صحبت کنه عجله نکن بزار منتظر باشه واسه بهت رسیدن ...

بیچاره خیلی منت میکنه بیاد :)) ولی خب به اونجایی رسیدم که حس میکنم کم کم داره وقتش میشه که خاستگاری بیاد

تمرکزت واسه کنکور بهم نمیریزه؟؟

من شخصا موقع امتحان دانشگاه هم فقط درس میخوندم با سیبیل میرفتم سرجلسه وقتم پُر بود وقت آرایشگاه نداشتم 😄😁 

در همین راستا یکی دیروز تاپیک زد کنکوری بود، آرایشگاه نرفته بود سیبیلاش دراومده بود شوهرش روزِ مردُ بهش تبریک گفته بود 😂  حالا دوس داری قبلِ کنکور نامزد شو، شبهای کنکور وقت نداشتی نامزدت سیبیلاتُ ببافه برات 😝😜 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ازدواج تو سن كم؟

کی حرف از ازدواج زد اخه میگم نامزد یعنی خاستگاری بیان خانواده ها در ارتباط باشن تا ۲۱ سالگیم  اون موقع عقد و ازدواج

کی حرف از ازدواج زد اخه میگم نامزد یعنی خاستگاری بیان خانواده ها در ارتباط باشن تا ۲۱ سالگیم  ا ...

عزيزم وقتي تعهد داده بشه يعني مشترك يعني مسئوليت😐

خدايا به اميد تو 🙌🏻
تمرکزت واسه کنکور بهم نمیریزه؟؟ من شخصا موقع امتحان دانشگاه هم فقط درس میخوندم با سیبیل میرفتم س ...

نه من اصل اونجوری نیستم واسه کنکور اینا زیاد بخونم .. و الان مدرک به درد نمیخوره باید کار کرد در کنارشم تحصیل و میخام پیش هنین اقا کار کنم و در کنارشم از طریق هنین اقا تو یه اموزشگاه و مدرسه ای که اشناشونن