2777
2789
عنوان

خاستگاری و این چیزا

431 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها من ۱۸ ۱۹ سالمه و ۴ سالو خورده ایه که با یکی دوستم ایشونم ۲۴ سالشونه بعد کلا از همه نظر اوکیه از نظر خونواده تحصیلات و کارم از خودشه و ماشینه خوب داره و خونوادش تو سطحی هست که چند تا خونه داره و اگه اون جای دیگم حتی بخاد ما عقد باشیم براش بگیرن یا اینکه خیلی بهش کمک کنن خیلی اسرار میکنع بیاد خاستگاری .. خیلی همدیگرو دوست داریم کل خونواده ها خبر دارن هم من هم خونواده ی اون بنظرتون اگه تا بهمن بیان خاستگاری مامانم اینا قبول میکنن نامزد شیم ؟ من پیش میخونم امسال یعنی خاستگاری بیان پیشمو تموم نکردم چند ماه میمونه که پیش دانشگاهیمو تموم کنم

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

ما از كجا بدونيم؟ چرا قبول نكنن؟

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفوزه شدی؟!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سنم کم نیست؟

ميسا جان سيستم خونوادگي تون چطوريه؟ معمولا توي چه سني ازدواج ميكنن؟ مگه نميگي همه خبر دارن، اگه مخالف بودن كه تابحال نشون ميدادن

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.