2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشجوی علوم پزشکی بودمدرمانگاه دندانپزشکی دانشگاه قیمتش کمتر از نصفه ولی کارت توسط دانشجویان انجام ...

نوبت دهیشون چجوریه بعد من خودم دانشجوم خیلی رفت وآمد داره .

هیچ وقت دندوناتو دست دانشجو نده لطفا هیچ وقتاینا بلد نیستن دنبال تجربن, زدن خراب کردن گردن نمیگیرن

دانشجویی که یه سال مونده تا فارغ التحصیلیش چقدر با دانشجویی که فارغ شده فرق داره؟

هیچ وقت دندوناتو دست دانشجو نده لطفا هیچ وقتاینا بلد نیستن دنبال تجربن, زدن خراب کردن گردن نمیگیرن

آخه پول ندارم دندونام رو درست کنم اگه بخوام پول بدم حدود سی تومن بابگید خرج کنم که پولشوندارم . 

دانشجویی که یه سال مونده تا فارغ التحصیلیش چقدر با دانشجویی که فارغ شده فرق داره؟

زیاد

بهتره بگی آدمی که برای اولین بار به کار ظریف رو انجام میده با آدمی که حداقل 10-15بار انجام داده چه فرقی داره

من داییم چند سال پیش دندون هاشو زیر دست یه دانشجو عصب کشی کرد و درست کرد تا الان سالمه