بچه ها من قیافم خوبه خداییش نمیخوام بگم خیلی خوشگلم ولی کسی هم تاحالا بهم زشت نگفته وهمه ازم تعریف میکنن استایلم همه چیزم اوکیه ولی سه تا اکس دارم ک هر سه تاشون بهم خیانت کردن کاش لاقل دخترایی ک باهاشون بهم خیانت شد خوشگل بودن 😭😭خیلی زشتن و لول پایین حتی اکسای دوست پسرامم همینجور چرا آخه جریان چیه بنظرتون
ی فاصله بین رابطه هات بده. انتخابات تند تند و عجولاته هست
کلا مردا چی هستن ک بخواییم از طرفشون شانس بیارییم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
وقتی هر سه خیانت کردن یعنی یه ایرادی در شما هست یا خیلی وابسته ای و پیگیری این خودش فراری میده مرد رو یا عزت نفست کمه و خودت رو دست کم می گیری یا قاطع نیستی. ...
نیس بخدا من هروقت کات میکنم یک سال بعدش میرم تو رابطه😂😂
منم توی مجردی رابطه عاطفی داشتم خدایی جدی میگم مردا هیچ ارزشی ندارن ک بخوای بخاطرشون غصه بخوری. الانم ک ازدواج کردیم و بچه داریم بازم مجبوریم با بعصی اخلاقا و خلق و خوی اونا کنار بیاییم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻