2777
2789
عنوان

آیا زشتا شانس دارن

115 بازدید | 15 پست

بچه ها من قیافم خوبه خداییش نمیخوام بگم خیلی خوشگلم ولی کسی هم تاحالا بهم زشت نگفته وهمه ازم تعریف میکنن استایلم همه چیزم اوکیه ولی سه تا اکس دارم ک هر سه تاشون بهم خیانت کردن کاش لاقل دخترایی ک باهاشون بهم خیانت شد خوشگل بودن 😭😭خیلی زشتن و لول پایین حتی اکسای دوست پسرامم همینجور چرا آخه جریان چیه بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی فاصله بین رابطه هات بده. انتخابات تند تند و عجولاته هست

کلا مردا چی هستن ک بخواییم از طرفشون شانس بیارییم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

کسی ک عاشقته بهت خیانت نمیکنه پس ادم سمی بودن ک رفتن بزن بعدی

آخه سوال من یچیز دیگس من فراموششون کردم ولی واقعا نمیفهمم چرا با بهتراز من خیانت نمیکنن ک آدم کمتر بسوزه😑😂😂

نیس بخدا من هروقت کات میکنم یک سال بعدش میرم تو رابطه😂😂

منم توی مجردی رابطه عاطفی داشتم خدایی جدی میگم مردا هیچ ارزشی ندارن ک بخوای بخاطرشون غصه بخوری. الانم ک ازدواج کردیم و بچه داریم بازم مجبوریم با بعصی اخلاقا و خلق و خوی اونا کنار بیاییم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

آخه سوال من یچیز دیگس من فراموششون کردم ولی واقعا نمیفهمم چرا با بهتراز من خیانت نمیکنن ک آدم کمتر ب ...

حالا تو ک از اونا خوشکلتری مهم نی

تازه شاید خودت فک کنی اونا زشتن ممکنه خودشون زلضی باشن و مورد علاقشوننن 

اهمیت نده تنوع دوس دارن