2777
2789
عنوان

اخلاق های خاص همسرم 🤷‍♀️🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 13734 بازدید | 167 پست
@niniyar‍ سلام وقت بخیر عزیزم چرا تاپیک آخر منو قفل کردید اخه مشکلینداشت که ازم سوال کرده بودن میخوا ...

سلام چک کردم بحث شده بوده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

حقیقتا چقدر زندگیمون باهم فرق داره 😂من ۱۲صبحانه میخورم ۳ونیم ناهار ۱شب شام🤣

حالا ما بدتر از شما 😂😂😂😂

ساعت ۲ صبحونه

۶ ناهار

۱۲ شام

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهام جان یک سوال دیگ چون میدونم تخصص ات تو این موارد زیاده...گفتم از شما بپرسم...

کرم روز مره بیرون کرم پودر چی بزنم بعد پنکیک میزنی؟

از چه سایتی  خرید میزنی.. من قبلا سمپلیس میزدم ...الان اصلش پیدا نمیکنم...نگرانم هر جای نخرم فیک باشه...شما بهم بگو تجربه ات رو

الهام جان تاپیک قبلی ات قفل شد ...آبرسان کلینیک از چه سایتی ا۱لش میخری که راضی هستید

عزیزم من از سایت زیشاپ خریدم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهام جان یک سوال دیگ چون میدونم تخصص ات تو این موارد زیاده...گفتم از شما بپرسم...کرم روز مره بیرون ...

برا روز مره سعی می‌کنم کرم پودر نزنم ضدافتاب رنگی میزنم یکم کانسیلرروش بعدش هم پنکک 

اما درکل کرم پودرم گابرینی هست که خیلی راضی ام پوشانندگیش واقعا عالیه اونم همین طور قبلش ابرسان و مرطوب کننده خواستی  قبلش پرایمر بزن بعدش کرم پودر روش کانسیلر آخر هم پنکک یا پودر فیکس من از کانتور و پودر فیکس استفاده نمیکنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهام جان یک سوال دیگ چون میدونم تخصص ات تو این موارد زیاده...گفتم از شما بپرسم...کرم روز مره بیرون ...

فقط پنکک اسمش روش رفته نمی‌دونم مارکش چی بود 

بهترین پنککم ورسای بود که دیگه پیدا نکردم

عزیزم خوب ضد افتاب روزمره تون چیه؟قبلا سان سیف میزدی

رنگی همون سانسیف میزنم بی رنگ برایت مکس 

@niniyar‍ عزیزم تاپیک آخرم عکسم صفحه ۲۳ مونده میشه پاک کنیاونجا قفل بود

سلام الهام جان در تاپیک عکس پوست که قفل بود نتونستم سوال کنم. 

من می‌خوام فیلر زیر چشم بزنم اگر اطلاعات داری میشه راهنماییم کنی؟

یه موضوع دیگه اینکه می‌خوام بوتاکس هم تزریق کنم از اینا که میزنن ابرو می‌ره بالا دیگه افتاده نیست. در مورد اونم بگو بهم .

خودت انجام دادی؟

سلام الهام جان در تاپیک عکس پوست که قفل بود نتونستم سوال کنم. من می‌خوام فیلر زیر چشم بزنم اگر اطلاع ...

سلام عزیزم 

اگر زیر چشمت گوده بزن خوبه هرطرف نیم سی کافیه 

بوتاکس هم اره کمی ابرو رو بالا میبره اما موقت هست زود میره تاثیرش دوست داری بزن