2777
2789
عنوان

خانوادم فهمیدن تروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا درست میشهنمیتونی یجوری بپیچونی بگی رابطه نبوده در حد چندتا سوال درسی و اینا بوده؟

ابجیم بدجوری گفته 

از دست این بچه ها عه

الان مامانم داره واسه ازدواج میگه ب بابام هه

چ خواهر دهن لقیییی داری

نبودی خودشیرینیاشو ببینیی 

ی جوری حرف میزد انگار خودشیرینی نمیکنه 

مثلا به مامانم با گریه گفت که من غصه پول بابارو میخورم و ۰۰۰۰۰

برای همین حرف منو باور نمیکنن

چی گفته دقیقا؟؟؟ چند سالته دوست پسرت چند سالشه قصدتون از دوستی چی بود

نگاه کن 

چند ماه پیش پیامارو دید 

اسمش و واینکه گفتم مامنم برنباغ زنگ میزنم همینو 

بعد به من گفت ابجی بیا ی چیزی دیدم بعد چند روزش دیگه هیچی نگفت 

تا اینکه من دروز خوابیدم بیدار شدم دیدیم گوشی نیست گفتم کجاس و اینا تا مامانم اومد گوشی و از لای کتاباش برداشت و باگریه گفت چرا قضیه فلانی و نگفتی اره باهاش حرف میزدی و اینارو گفتی و ۰۰۰۰

مامانم رنگش پرید خیلی حالش بد شد 

منم دستام میلرزید و گریم گرفت

قصدمون ازدواج بود سنه من کمه ولی خب تایم زیادیه باهمیم و واقعا پسر درستیه

نگاه کن چند ماه پیش پیامارو دید اسمش و واینکه گفتم مامنم برنباغ زنگ میزنم همینو بعد به من گفت ابجی ب ...

چقدر آبجی فوضولی اولا بزن تو دهنش گوه خوری اضافی نکنه بعدشم با مامانت حرف بزن چند سالته آخه من ۱۹ سالمه با ی پسری حرف میزنم مامانم میدونه خواهرمم میدونه هر پسریم  پیام میده بهم خودم زودتر نشون دوتاشون میدم 

چقدر آبجی فوضولی اولا بزن تو دهنش گوه خوری اضافی نکنه بعدشم با مامانت حرف بزن چند سالته آخه من ۱۹ سا ...

خانواده ن فرق میکنن من سی سالمم بشه اینا همینطوری حساسن هیچیم درست نمیشه متاسفانه