2777
2789
عنوان

خیلی استرس دارم برا کنکورم🥲

859 بازدید | 83 پست

از همین الان عجیب استرسش رو دارم، درسمم میخونم، ولی چیکار کنم که شب راحت بخوابم؟ شاید دلیل بی‌خوابی های جدیدم همین باشه

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیه ؟ پشت کنکوری

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خیلی خوبهیه حرفی ب من بزن انگیزه بگیرم بخونم اصلا برای کنکور نمیخونم پشت کنکوری هم هستم

مم مث تو 

رشتت چیه

از الان استرس نهایی دارم خیلی رو مخ شد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

استرس چیشو داری؟ 

تو ذهنت بگو: تنها کاری که من الان از دستم برمیاد درس خوندنه. و کار دیگه ای نه لازمه انجام بدم نه میتونم که انجام بدم. 

اگه درستو میخونی هیچ نگرانی ای نداشته باشه اگه نخوندی اونوقت استرس بگیر 

بهت قول میدم کنکور اون غولی نیست که ازش ساختی

اگه میخونی که دیگه استرس نداره عزیزمفقط وظیفتو انجام بدهنتیجه رو باید بسپاری به خدا

آره، ولی بیشتر ازین میترسم که هم تلاش کنم هم به جایی نرسم

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)
خیلی خوبهیه حرفی ب من بزن انگیزه بگیرم بخونم اصلا برای کنکور نمیخونم پشت کنکوری هم هستم

فقط میتونم بگم این یه سالی که داری تلف میکنی بهترین سال های عمرتن. میتونی سال بعد توی دانشگاه در حال خوندن رشته مورد علاقت باشی یا میتونی با تلف کردن روزات سال بعد دقیقا سر همون خونه اول باشی