2777
2789
عنوان

آیا همسر شما غیرتی می‌شود

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 67 پست

من چون خودم خیلی رعایت میکنم بهم هیچی نمیگن اعتماد دارن بهم. 

حتی ی بار مسافرت بودیم من ب علتی جلو نشسته بودم، پاهامو جمع کردم رو صندلی گذاشتم کف پامو، خب واقعا بد نشسته بودم، بابام هیچی نگفت . کاش میگفت ولی. چون تو ی شهره ی پسره خیلی بد نگا کرد خندید ب دوستشم گفت انگار بعد برگشت باز ببینه ولی من خودمو جمع کردم دیگه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرت صرفا روی ظاهر نیست

مثلا رابطه نامتعارف جنسی که بهت اسیب میزنه نخواد 

مثلا کسی اذیتت کرد برنگرده به تو تهمت بزنه

حتی حمایت مالی اینا همه غیرته

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

نه زمانی که با ی آدم سالم بری توی رابطه و تجربه کنی میفهمی بد دل نیست طرف واقعا ، ی سری چیزا ولی نقط ...

اتفاقا برعکس این چیزی که گفتی اگر با آدم سالم بری توی رابطه آدم سالم به پوششت به آرایشت گیر نمیده رابطه سالم با آدم سالم و نرمال یعنی اینکه تو اختیار آزادی پوشش داشته باشی هر چیزی که دلت می‌خواد بپوشی بپوش تو انقدری بزرگ هستی که خودت بدونی چی رو دوست داری و بپوشی آرایش کردن و هرجوری که خودت دوست داری آرایش کن صورت توئه من همینجوری دیدمت من همینجوری پسندیدمت پس به نظرت احترام می‌ذارم ولی وقتی با یه آدم شکاک و بدل و ن پریش میری تو رابطه بهت میگه حق نداری فلان چیزو بپوشی حق نداری چادرتو در بیاری حق نداری بیرون میری آرایش کنی حق نداری رژ لب بزنی حق نداری لاک بزنی حق نداری فلان کنی بهمان کنی سر کار بری دانشگاه بری درس بخونی چرا چون یه جمله معروف دارن میگن من همجنس‌های خودمو خوب می‌شناسم زر زیادی می‌زنن البته ۹۰ درصد کساییم که آدمای شکاک و بددلی هستند خودشون آدمای هیزی هستن همه رو هم مثل خودشون می‌بینن

غیرت میفهمی چیه؟

غیرت اینه که نذاره کسی اذیتت کنه

و هیچوقت حس بد و ناامنی و ترس نداشته باشی پیشش

غیرت روسریتو درست کن لباس کوتاه نپوش نیست😄😉

هشتگ در عهد بوق نمانیم و تفکرات عهد بوقی و ضد زن نداشته باشیم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

کسایی که خودشون به زنهای دیگه نگاه بد دارن رو پوشش خانمشون خیلی حساس میشن و‌محدودش میکنن

چون تو‌ذهنشون میگن بقیه مرداهم همین نگاه به همسر من دارن!!

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

ن اصلن رو هیچی حساس نیس حتی لخت برم بیرون عین پیازه

آی بنازم ,این سیب زمینی رو از کجا گیر آوردی،سیندرلا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

غیرت میفهمی چیه؟غیرت اینه که نذاره کسی اذیتت کنهو هیچوقت حس بد و ناامنی و ترس نداشته باشی پیششغیرت ر ...

یعنی آدم لخت بگرده شوهرش تشویقش باید کنه؟که مبادا غیرتی نشه و سیب زمینی باشه درسته؟

آره خیلی حساسه روپوشش رو آراییش رو زمان اومدن خونههماهنگ کنم قبلش باهاش

تو چه حسی داری از این حساسیتش؟ نمیره روی مخت؟

من شوهرم روی رفت و آمدم حساس نیست ولی روی پوشش و آرایشم حساسه و اکثر مواقع روی عصابمه 🫤 

من چون خودم خیلی رعایت میکنم بهم هیچی نمیگن اعتماد دارن بهم. حتی ی بار مسافرت بودیم من ب علتی جلو نش ...

وا چیکار داشتن انقد به توی ماشین دقت کردن من وقتی گربمو میبریم انقد کج و کوله میشینم 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم