2777
2789
عنوان

آیا همسر شما غیرتی می‌شود

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 67 پست
دوست عزیز اولا به شما ربطی نداره چون باهاتون صحبت نکردم دوما مثال زدم اگ البته متوجه میشید نمیشید خی ...

دوست عزیز 

اولا تاپیک عمومی و هر کسی نظرات خودشو می‌تونه بگه 

و احترام خودتو نگه دار 

من دارم نظرمو میگه شما هم بهتر  انتقاد پذیر باشی و گارد نگیری سریع 

دوماً 

من پیام شمارو خیلی خوب هم فهمیدم نیاز به توضیح نیست 

در جواب هم گفتم که هر کسی با هم نوع و مدل خودش ازدواج کنه ! مطمعن باش کسی که مثلا خانومش اول چادری نمیاد لخت بره تو خیابون

سوما :خانوم محترم منظور شما از لخت چیه ؟ دقیق برای من معنی کن 

این باید حدودش دقیق  مشخص بشه 

اون موقع درمودش بحث کرد 

ولی پوشش از روز اول مشخص 

هر کسی با هم نوع خودش 

که فردا روز هم به مشکل بر نخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزادی برات قائله؟؟ خوشحالی ابتدایی ترین حقوقت که باید داشته باشی ، دست یکی دیگه ست؟

چرا همه چیزو آنقدر از ی دریچه ای عجیب نگاه میکنین انگار همه عالم میخوان شما رو محدود کنن و بهتون ظلم کنن؟؟

عزیزم دو نفر که می‌رن توی رابطه با توجه به شخصیت و اخلاق هایی که دارن ممکنه با ی سری چیزا موافق باشن با ی سری چیزا نباشن ، زن و مرد هم نداره

من خودم به شخصه دلم نمیخواد همسرم بدون من بره مسافرت مجردی با دوست‌هاش و اون بابت احترام به من نمیره ، من آزادیش رو گرفتم یعنی ؟؟ از نظر شما رو نمی‌دونم ولی از نظر خودش نه . و خودش میلی به این موضوع نداشت وگرنه منو قانع می‌کرد و میرفت درحالیکه اگر مردی با من ازدواج کرده بود که این رو دوست داشت حس می‌کرد آزادیشو گرفتم و منم متقابلا چون دلم میخواست نره حس میکردم داره به علاقه و خط قرمز من توهین میکنه  

پس شما با توجه به اخلاقی که داری میتونی انتخاب کنی چه همسری با چه روحیه ای و چه خط قرمز هایی داشته باشی و چی به زندگیت میخوره

پس خواهشا چرت پرت نگین رابطه بدون خط قرمز  معنی نداره و هر آدمی بالاخره حساسیت های خودش رو داره زن و مرد هم نداره

در مورد حساسیت روی پوشش هم همینطور ، بله اگر با زنی ازدواج می‌کرد که سبک اعتقادیش نمیخورد به حجاب ، و مرد با دونستن این قضیه ازدواج می‌کرد بعد میخواست به زور حجاب رو تحمیل کنه می‌شد گرفتن آزادی ولی وقتی من خودم همین سبک اعتقادم همینه و پذیرفتم که همسرم روی این موضوع حساسه پس نباید بعد به حسش بی احترامی کنم

میفهمی ؟؟ اینا همش احترام به حس طرف مقابله 

درصورت که طرف مقابل گیر الکی و بیمارگونه نمیده ، معاشرت های من رو کنترل نمیکنه و روحش سالمه و بقیه ش واقعا مسئله تفاهم و احترام و اعتقاده 

چرا همه چیزو آنقدر از ی دریچه ای عجیب نگاه میکنین انگار همه عالم میخوان شما رو محدود کنن و بهتون ظلم ...

وقتی برده زیادی توی نقشش فرو رفته:

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».