چرا همه چیزو آنقدر از ی دریچه ای عجیب نگاه میکنین انگار همه عالم میخوان شما رو محدود کنن و بهتون ظلم کنن؟؟
عزیزم دو نفر که میرن توی رابطه با توجه به شخصیت و اخلاق هایی که دارن ممکنه با ی سری چیزا موافق باشن با ی سری چیزا نباشن ، زن و مرد هم نداره
من خودم به شخصه دلم نمیخواد همسرم بدون من بره مسافرت مجردی با دوستهاش و اون بابت احترام به من نمیره ، من آزادیش رو گرفتم یعنی ؟؟ از نظر شما رو نمیدونم ولی از نظر خودش نه . و خودش میلی به این موضوع نداشت وگرنه منو قانع میکرد و میرفت درحالیکه اگر مردی با من ازدواج کرده بود که این رو دوست داشت حس میکرد آزادیشو گرفتم و منم متقابلا چون دلم میخواست نره حس میکردم داره به علاقه و خط قرمز من توهین میکنه
پس شما با توجه به اخلاقی که داری میتونی انتخاب کنی چه همسری با چه روحیه ای و چه خط قرمز هایی داشته باشی و چی به زندگیت میخوره
پس خواهشا چرت پرت نگین رابطه بدون خط قرمز معنی نداره و هر آدمی بالاخره حساسیت های خودش رو داره زن و مرد هم نداره
در مورد حساسیت روی پوشش هم همینطور ، بله اگر با زنی ازدواج میکرد که سبک اعتقادیش نمیخورد به حجاب ، و مرد با دونستن این قضیه ازدواج میکرد بعد میخواست به زور حجاب رو تحمیل کنه میشد گرفتن آزادی ولی وقتی من خودم همین سبک اعتقادم همینه و پذیرفتم که همسرم روی این موضوع حساسه پس نباید بعد به حسش بی احترامی کنم
میفهمی ؟؟ اینا همش احترام به حس طرف مقابله
درصورت که طرف مقابل گیر الکی و بیمارگونه نمیده ، معاشرت های من رو کنترل نمیکنه و روحش سالمه و بقیه ش واقعا مسئله تفاهم و احترام و اعتقاده