2777
2789

امروز رفتم خونه بابام 

بچم ۴ سالشه لیوان اب از دستش ریخت تو اشپزخونه ، مادرم یجوری بچمو زد ک با دهن افتاد رو زمین بعدم شروع کرد ب فحش و ناسزا گفتن اونم جلو  شوهرم😭😭

خسته شدم از این رفتارای مادرم

هروقت ک میرم با گریه برمیگردم

وقتیم نمیرم اینقدر زنگ میزنه ک بیا و فلان اونجام ک میرم اوقاتمو تلخ میکنه

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی اعصاب بخوره ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

داروی اعصاب بخوره ...

کاش میفهمیدن و می‌خوردن ن خودشون و اذیت میکردن ن بچشونو

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نمیرمهمیشه گفتم نمیرم ولی همش زنگ میزنهولی دیگه جوابشو نمیدم بسه

آره آفرین بخاطر آرامش خودت و بچه ت یه مدت فاصله بگیر 

آخه منم بچم ۴ سالشه خیلی سوختم بخداااا که بچه رو زده با دهن خورده زمین بخاطر یه لیوان آب که ریخته 💔

دلتنگِ توام که به دادِ دلم برسی ... مادر 💔

میخوره ولی همچنان همینه

دیگه نرو اگه خیلی اصرار کردن بگو‌ مامان جان بچم شیطون و شما هم حوصله نداری نمیام تا هم خودم راحت باشم هم شما 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
آره آفرین بخاطر آرامش خودت و بچه ت یه مدت فاصله بگیر آخه منم بچم ۴ سالشه خیلی سوختم بخداااا که بچه ر ...

اره منم خیلی دلم شکست اونحوری ک بچم گریه میکرد دلم کباب شد

منی ک تا حالا یه بارم اخم نکردم بهش 😔😔

دارو میخوره متاسفانه

پس باید با دکترش صحبت کنین

دارو یا دوزش باید عوض بشه .... اثر نداره روش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دیگه نرو اگه خیلی اصرار کردن بگو‌ مامان جان بچم شیطون و شما هم حوصله نداری نمیام تا هم خودم راحت باش ...

همین کارو میکنم حتما 

ولی دیگه فکر نکنم شوعرم بذاره پامو دیگه اونجا بذارم

همین کارو میکنم حتما ولی دیگه فکر نکنم شوعرم بذاره پامو دیگه اونجا بذارم

حق داره بنده خدا امیدوارم مادرتون مهربون تر بشه 🫂