2777
2789
عنوان

بی بی چک خیلی کمرنگ افتاده..

475 بازدید | 45 پست

ممکنه باردار باشم..در حدیه که تو عکس یه خط میوفته..زیر نور یه خط کم رنگ دیگه هم دیده میشه..کسی بوده که باردار باشه؟

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍

اره امکانش هست دوباره تست بگیرید

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از یک هفته عقب انداختم  دوتا بی بی زدم هر دوش انگار خط کمرنگ افتاده..چند روزه علایم پریودی دارم

گاهی نگاش میکنم میگم شاید خط نیست ..امکان اینکه یه بی بی دیگه هم بزنم نیست..از هم که پس فردا باید بر ...

اره امکانش خیلی زیاده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دوستان من تاریخ پ.فراموشم شده اگر باردار باشم با سونو سن بارداری مشخص میشه؟فقط میدونم اواخر بهمن بوده

دوستان من تاریخ پ.فراموشم شده اگر باردار باشم با سونو سن بارداری مشخص میشه؟فقط میدونم اواخر بهمن بود ...

فک کنم با سونو مشخص میشه.بعدشم آخرین پری آخر بهمن بود که فکر کنم بیشتر از ی هفته عقب انداختی.راستی گفتی درد پری داری واسه منم تا سه ماه اول بارداری وقت پری که میشد درد داشتم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی